Vesna Zmijanac izašla iz bolnice!

Vesna Zmijanac je izašla iz bolnice, a folk zvezda kojoj je prošlog četvrtka ugrađen bajpas na Klinici za kardiologiju u sklopu Kliničkog centra Srbije, juče ujutru je u pratnji ćerke Nikolije Jovanović otišla kući.

Zabava 22.03.2023 | 20:39
Vesna Zmijanac izašla iz bolnice!

Izvor blizak Zmijančevoj potvrdio je da je pevačica izašla iz bolnice i da je u svom novom stanu:

- Vesna je dobro! Moraće da miruje, da pije lekove i da ide na redovne kontrole. Sada je u svom novom stanu, koji je prošle godine kupila za 350.000 evra! Sa njom je sve vreme ćerka Nikolija - kaže naš izvor i dodaje da je pevačica od ćerke odmah tražila da joj poruči suši:

Nikolija Jovanović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Odlučila je da potpuno promeni život, pre svega ishranu. Čim je stigla u stan, rekla je da hoće suši! Nikolija se nasmejala jer njena majka nikad ranije to nije htela da jede. Ishrana joj je uvek bila masna, kalorična i začinjena, a sada je odlučila da jede što više ribe, čorbe i sirove hrane.

Vesna planira da do prve kontrole, koju je zakazala za sledeću nedelju, bude u svom stanu, a nakon toga ide na Bukulju:

- Ne može ona da bude dugo zatvorena u četiri zida! Rekla je ćerki da posle prve kontrole ide pravo u svoju kuću na Bukulji, i to zajedno sa unukama. Vesna ne može bez Bukulje. Radnici koji joj čuvaju imanje zasadili su joj baštu, tako da ona ništa ne treba da radi, već samo da uživa - završava priču naš izvor.

Vesna Zmijanac
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

- Najbitnije je da je majka dobro, sada mora da ima mir tokom oporavka. Telefon neće koristiti neko vreme, molim vas, pustite je da se oporavi, pa će se javiti- rekla je Nikolija.

(Kurir.rs/Informer)

Komentari / 0

Ostavite komentar