Tuži bivšu ženu na sudu jer je sakrila dobitak na lutriji od njega!

Jedan Tajlanđanin tuži bivšu ženu na sudu, optužujući je da je od njega sakrila dobitak na lutriji pre nego što je raskinula s njim preko telefona i udala se za drugog čoveka

Zanimljivosti 27.03.2023 | 16:30
Tuži bivšu ženu na sudu jer je sakrila dobitak na lutriji od njega!

Narin, 47-godišnjak iz tajlandske regije Isan, nedavno je angažovao advokata da mu pomogne da povede pravnu bitku protiv svoje 20-godišnje žene koja ga je navodno ostavila da se uda za drugog muškarca nakon što je dobila na lutriji.

Kako on tvrdi njegova bivša supruga, 43-godišnja Chaveevan, sa kojom ima tri ćerke, iskoristila činjenicu da je radio u Južnoj Koreji da bi izdržavala porodicu i jednostavno raskinula sa njim preko telefona prošlog meseca bez toliko kao objašnjenje.

Vratio se kući početkom svog meseca da bi se suočio sa ženom samo da bi saznao da se ona već nekoliko dana ranije udala za drugog muškarca, lokalnog policajca.

“Bio sam šokiran i nisam znao šta da radim! Razočaran sam. Nisam očekivao da će mi moja 43-godišnja žena ovo uraditi. Ostalo mi je samo 60.000 bahta na bankovnom računu jer sam joj davao novac svakog meseca. Želim da pozovem na pravdu i novac koji zaslužujem.” rekao je Narin nedavno novinarima.

Ovaj 47-godišnji muškarac tvrdi da je za dobitak svoje žene na lutriji saznao samo od svojih ćerki, koje su mu rekle da je osvojila oko 12 miliona bahta (352.000 dolara).

Nažalost, Narin nema venčani list, jer on i Chaveevan nikada nisu ozvaničili svoju vezu, ali njegov advokat insistira na tome da on i dalje ima pravo na polovinu lutrijske nagrade, jer rođaci i članovi njihovih porodica mogu da potvrde svoje dugi vanbračni odnos.

Chaveevan je, s druge strane, podnela tužbu protiv svog bivšeg muža zbog klevete, tvrdeći da on laže kako bi se dočepao lutrijskog novca -dobitka. Žena je rekla policiji da je zapravo Narin raskinuo sa njom preko telefona još pre mnogo godina i da se vratio na silu tek zato što je čuo za njen dobitak na lutriji. Ona insistira da njene komšije znaju da su se odavno razišli.

Ova 43-godišnja žena je takođe optužila Narina da je lagao o slanju novcu svojoj porodici od 27.000 do 30.000 bahta mesečno, pošto je on položio samo 3.000 do 4.000 bata na bankovne račune njihovih ćerki.

Nakon što je postao viralan na Tajlandu, ovaj slučaj istražuju policija i druge vlasti kako bi utvrdile da li je tužba opravdana.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar