Hteo je da bude pilot ali sudbina je učinila svoje pa je postao pevač!

Jovan Perišić jedan je od najtraženijih na našoj javnoj sceni, a da će to tako biti nije mogao ni da sanja.

Zabava 29.05.2023 | 18:08
Hteo je da bude pilot ali sudbina je učinila svoje pa je postao pevač!

– Kao i svaki mlad čovek sam maštao. Kao mali voleo sam fudbal pa sam mislio i da ću se time baviti, kasnije možda i pilot i sve se tih devedestih izdešavalo čudno. Sreća moja pojavio se mikrofon – rekao je Jovan, koji se iz rodnog Ribnika preselio za Beograd, pa Novi Sad, a kada je nakon nedelju dana krenuo da se vraća u Bosnu doživeo je neprijatnost.

– Na stanici sam tražio kartu za Banja Luku i oni su mi rekli kako ta karta ne postoji. Gledam šta da radim i neka moja rodica koje je tu živela opsovala me onako ponaški gde ću i ostanem ja tu – otkrio je Perišić koji je svoju karijeru slučajno započeo na svadbi rođaka:

Jovan Perišić
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Prva pesma je bila od Halida Muslimovića „Znam za sve sam kriv“ i ta rodbina je krenula da baca pare na mene i ja sam se zbunio. Što sam znao pesama to sam otpevao, ostavio mikrofon i krenuo iz mase.

– Ja onako zbunjen, ne znam da se meni obraća i pita me gde pevam. Ja kažem kako ne pevam nigde, već da samo volim i sutra već se pročulo da ima neki mali, zvali me i tako je sve počelo – ispričao je Perišić svojevremeno za Grand.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar