Dnevnik 2 07.06.2023.

Republika Srpska 07.06.2023 | 17:39
Dnevnik 2 07.06.2023.

- Oni koji se igraju sa secesijom trpeće velike posljedice, Dodiku neću dati tu čast da otkrijem koje će korake preduzeti, saopštio Šmit.

- Skupština Srpske: Stevandić vrijeđao poslanike opozicije, nakon što su kritikovali Dodika zbog komentara o ubistvu Davida Dragičevića.

- Predstavnički dom Parlamenta BiH prihvatio ukidanje PDV-a na hranu koja se donira javnim kuhinjama.

- Brčko: Radnici javne uprave sutra stupaju u generalni štrajk - nezadovoljni ponudom vlade, tvrde da im je gradonačelnik prijetio,

- Zbog čega se decenijama ćuti o otmicama beba na prostoru bivše Jugoslavije?           

(BN) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Citalac

07.06.2023 18:08

Didik ,Smit, Cik dogovorena igra, nije narod lud da nevidi sta se radi

ODGOVORITE
Name

Istočno Sarajevo

07.06.2023 19:00

Stevandić zvani CRVENI KOMBI, pljackao u ratu muslimanske i katoličke kuce, stanove, prostore, odvodio ljude......a metka seljacic od Drvara nije opalio u rovu, danas se takav olos naziva borcima a ja koji sam RVI sam niko i nista i moji saborci. Sta radi tuzilastvo i sudovi za nedjela zlikovca Stevandica?? Takvi kao on veliku ljagu su nama borcima nanijeli, ja cistog obraza idem u Sarajevo na posao, nikad mi niko pola ruznog slova nije rekao, a znaju gdje sam bio, neka Stevandić dodje ako smije, on da vrijedja opoziciju i dijete mog saboraca Dragicevica, e nece li meni dala dopasti taman na robiji bio do kraja zivota

Name

Strasnooo

07.06.2023 18:18

Mjestoo u zatvoru korona pljacka uzimanja plata zs nerad na ukc uuu lopovluk iz rata do danas traje iznad zskona pokriven strankamaaa ali na vkastii jer samo takoo je iznad zakona za sve jednsk a prljsvi kspital u bszama sigurnim od Srbijeee do Rusijeee!! Strasnooo zlo od rataa do danas traje jedni te isti se vrteee u krug!! Domaci umrezeni sa bjelosvjetskim haraju drcni bezobrazni moral nula znanje nula kipovneee diplomee bez znanja od skademske zsjednice skolstva zdravstva itd itd! Sve uruseno sustem urusen! Lopovi zarobili institucije ! Opozivijy razbijena sa obe strane Drine!! Narox opljscksn rastjeran sad indijce kineze migrante razne dovide na ove prostore! Haraju iznad zakona!

ODGOVORITE
Name

realnost

07.06.2023 21:00

Smite, od Vaseg protektorata nema nista, cim Vi odete, RS se odvaja..

ODGOVORITE