Šole i Konaković o evroatlanskom putu BiH

Viši savjetnik Američkog ministarstva spoljnih poslova Derek Šole oglasio se na društvenim mrežama nakon susreta s ministrom spoljnih poslova BiH Elmedinom Konakovićem.

Bosna i Hercegovina 28.09.2023 | 08:58
Šole i Konaković o evroatlanskom putu BiH

"Sastao sam se s ministrom spoljnih poslova Konakovićem iz Bosne i Hercegovine kako bi ojačao predanost SAD-a zaštiti suvereniteta i teritorijalnog integriteta BiH.

Razgovarali smo i o saradnji na reformama za evroatlantski put BiH", poručio je Šole.

(BN)  Foto:Twitter

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

BL

28.09.2023 09:40

Eto dodi Amerika stiti Bosnu i štaš ti sad nista idi u penziju i uzivaj.

ODGOVORITE
Name

DrMr

28.09.2023 10:29

Joj ŠUPLJAKA, ovaj Konaković se vidi da je potekao sa SDA izvora. Stroga DEMAGOGIJA, populizam, što bi Sarajlije rekli UBLEHA... Nigdje KONKRETNIH poteza- npr, otvaramo FABRIKU, u EU ulazite "tada i tada", ukidamo Dodikovu klevetu, dobijamo projekte tad i tad (zdravstvo, školstvo, smanjenje POREZA i doprinösa na plate, smanjenje PDVa na osnovne stvari a povećanje na luksuz, ukifanje akciza i drugih nameta na gorivo, besplatno gorivo i poticaji za poljoprivredu, obnavljanje bolnica, škola,izgradnja i obnova malih sportskih igrališta i dvorana za djecu, ulaganja u izletišta, OBAVEZAN DOPRINOS tj 2% od BRUTTO plata POLITIČARA i nosilaca zakonodavne i izvršne vlasti, rješavanje problema LIJEČENJA DJECE i njihova OBAVEZNA I PUNA osiguranost bez skupljanja novca SMSom izd, itd, itd...

ODGOVORITE
Name

Rambo

28.09.2023 12:29

Zašto je elmedine dokazana plagijatorka sultanija još direktorka UKCS-a i zašto još nije podignuta optužnica za ubistvo Dzenana Memića?

ODGOVORITE
Name

Miroslav

28.09.2023 12:53

Sta ga briga, on se bavi globalnom politikom. Sultanija i tuga kod kuci, za njega je margina, u svakom pogledu. Ima on preca posla, lepo mu je, putuje, sastaje se sa vaznim ljudima, brine o globalnom stanju komaraca, leptira, mrava itd.

Name

Miroslav

28.09.2023 12:47

Kad ti ameri, ili bilo koja velika sila daje podrsku, samo se ruzno moze zavrsiti. Mali narodi i male drzave, njima sluze za podkusurivanje, kad se izmedju sebe dogovaraju. Nemaju velike sile milosti, prijatelje, razumevanje, sve podrede iskljucivo sebi i svome interesu. Vreme je gospodo iz dejtonke, da prestanete ici i zicati u Moskvu i Vasington, pa i u Peking, pre nego vam dodju glave, vama i dejtonki. Za mir izmedju Amera i Rusa u Ukrajini, nekoga ce zrtvovati od malih i naivnih.

ODGOVORITE
Name

Bravo!

28.09.2023 21:36

Vauu, "evroatlanski corsokak"?

ODGOVORITE