Iza ormarića u kupatilu pronašla tajnu sobu (VIDEO)

Mlada Amerikanka podelila je sa pratiocima na TikToku nesvakidašnje otkriće, a snimak je pregledan više od sedam miliona puta.

Zanimljivosti 22.11.2023 | 15:26
Iza ormarića u kupatilu pronašla tajnu sobu (VIDEO)

Ona se nedavno uselila u stan, a iza ormarića u kupatilu pronašla je skrivena vrata! Ono što je usledilo, šokiralo je skroz.

Devojka je otvorila vrata i ušla u tajnu sobu, sve vreme snimajući telefonom.

Šareni zidovi bili su ukrašeni dečjim crtežima i ogromnim natpisom “Love Shack” (soba ljubavi). Uz to, vidljiva su tri ispisana imena - Rebeka, Keli i Sara.

Ona je upitala pratioce za mišljenje, pokušavajući da otkrije da li je reč o nekadašnjoj dečjoj sobi, ili nečem jezivijem, prenosi Daily Star.

“Ili je to zabavno malo skrovište, ili najjezivija stvar ikada”, napisala je jedna osoba, a druga se nadovezala: “Osećam se kao da su deca nestala tamo... Pozovite policiju”.

@bigbrah1 what do i do ? #horror#horrortok#hiddenroom#hiddenroominmyhouse#halloween#scary#90s#analoghorror#fyp#scarytiktoks ♬ Originalton - philory

Mnogi su pokušali da smire situaciju i podsetili na muzički hit “Love Shack”, koji je svojevremeno objavila grupa B-52.

Ostaje nejasno kada se devojka uselila u prostor, i gde se nalazi. Nakon prvobitnog šoka, ona je okrečila tajnu sobu i sada je koristi kao skladište za stare stvari.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar