Policija uhapsila pljačkaša nakon godinu dana zbog gaća koje je nosio!

Par raznobojnih muških gaćica koje su virile iznad niskih pantalona osumnjičenog za pljačku pomogli su policiji da ga uhapsi nešto više od godinu dana kasnije, saopštile su u sredu savezne vlasti u Njujorku.

Zanimljivosti 27.11.2023 | 15:38
Policija uhapsila pljačkaša nakon godinu dana zbog gaća koje je nosio!

Pljačka se dogodila u prodavnici duvana u Kvinsu 14. septembra 2022. Trojica maskiranih muškaraca izašla su iz mazde i ušla u prodavnicu, prema tužbi podnetoj prošle nedelje federalnom sudu.

Dvojica muškaraca uperila su pištolje u zaposlene i kupce, dok je treći ispraznio kasu i zgrabio robu i mobilne telefone zaposlenih, navodi se u pritužbi. Razbojnici su pobegli u automobilu Mazdi.

Snimci nadzora koji su distribuirani putem medija prikazuju trećeg razbojnika u gaćama jarkih boja sa velikim slovom R u beloj i 1990. godinom u žutoj boji.

Anonimni tipster prošao je duž Instagrama tražeći osumnjičenog sa šarenim donjim vešom, navodi se u pritužbi. Pozivalac je takođe rekao policiji da su pljačkaši pokušali da prodaju svoju ukradenu robu na drugoj lokaciji u Kvinsu.

Detektivi su pregledali video snimke sa prodajnog mesta i uočili čoveka u šarenom donjem vešu, koji je sada lako prepoznatljiv jer više nije nosio masku, navodi se u pritužbi.

Policija je identifikovala osumnjičenog na osnovu njegovog Instagram naloga, snimka sa mesta prodaje robe i fotografija sa ranijih hapšenja, navodi se u prijavi.

30-godišnjeg osumnjičenog uhapsili su u sredu ujutru u njegovoj kući u Kvinsu pripadnici zajedničke radne grupe njujorške policijske uprave-Biroa za alkohol, duvan i vatreno oružje. On je čekao optužbu na federalnom sudu u Bruklinu, rekao je portparol kancelarije američkog tužioca izveštava agencija AP

Imejl sa traženjem komentara poslat je advokatu osumnjičenog u kancelariju saveznog javnog branioca.

Druga dvojica osumnjičenih za pljačku su i dalje na slobodi, saopštile su vlasti.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar