Rat se nastavlja: JK brutalno napala Nućija!

Jelena Karleuša ponovo je zaratila sa treperom Igorom Panićem Nućijem, nakon što mu je brutalno odgovorila na prozivke koje joj je uputio u jednom intervju.

Zabava 30.11.2023 | 17:53
Rat se nastavlja: JK brutalno napala Nućija!

Naime, ona je objavila stori na kojem je treperu poslala jasnu poruku, jer kako kaže, stalno je pominje.

- Zato te nema nigde ni u top 5 da te neko sluša, prijatelju. 'Ajde ti lepo sjaši s' mene, ne vadiš me iz usta mesecima. Nikada ti ime nisam spomenula. Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri. P.S. Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji ne znaju ko je - napisala je JK na "storiju".

Jelena KarleušaFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Inače, Nući je nedavno istakao da se oseća prozvanim od strane Jelene, te je bio primoran u više navrata da joj odgovori.

- Osetio sam da je momenat da odgovorim, a to sam uradio zato što me je spominjala, direktno ili indirektno.

Podsetimo, cela drama je krenula kada je Jelena tokom jednog gostovanja uvredila Nućija.

- ...Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji - pričala je ona za K1, na šta je on na svom Instagramu odreagovao rečima:

- Šta njake ova Karli?

Igor Panić Nući, Jelena KarleušaFOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN

- Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime indijancu) "njake" po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert i trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene! Saberi se! Da nije malog Vojaž, bila bih još konkretnija nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama i radi za 100 evra koje ti kao robu daju kvazi menadžeri - uzvratila je Jelena.

(Kurir.rs/Informer)

Komentari / 0

Ostavite komentar