Prija ne štedi na luksuzu samo za hotel dala 17.000 evra a tek za garederobu!

Muzička zvezda Aleksandra Prijović, nakon uspešne koncertne turneje po regionu, napravila je opštu pometnju i u susednoj Hrvatskoj, gde je rasprodala čak pet zagrebačkih Arena.

Zabava 04.12.2023 | 18:21
Prija ne štedi na luksuzu samo za hotel dala 17.000 evra a tek za garederobu!

Prija je u ovaj grad stigla dan pre prvog koncerta, u pratnji sina i najbližih članova porodice, dok je suprug Filip Živojinović stigao veče ranije sa timom od čak 75 ljudi, kako bi bio siguran da pripreme pred spektakl teku u najboljem redu.

Prijovićka je za potrebe boravka u Zagrebu izabrala najluksuzniji hotel koji ovaj grad ima da ponudi, a cena njenog boravka je potpuno vrtoglava, jer dostiže i do neverovatnih dva miliona dinara što je oko 17.000 evra.

Naime, Prija će zajedno sa svojom porodicom boraviti sedam dana u prestonici Hrvatske, a kako nije htela da štedi za lagodnost smeštaja, odlučila je da se počasti boravkom u najskupljem apartmanu, a na raspolaganju je imala sve što ovaj pompezni hotel može da ponudi.

Aleksandra PrijovićFOTO: KURIR

- Prija je odsela u hotelu u samom centru Zagreba i, s obzirom na to da peva pet večeri i zbog toga mora da ostane sedam dana, za boravak je morala da plati oko dva miliona dinara, što je otprilike oko 17 hiljada evra. Iz Beograda je povela celu porodicu, ali i najbliži tim saradnika koji je prate na svakom koncertu. Filip je stigao dan ranije sa celim produkcijom ekipom od 75 ljudi, a njihov smeštaj je morao biti plaćen, mada nije to ništa za nju, čuli smo da je zaradila ogromnu svotu novca na ovoj turneji - govori izvor iz hotela koji je zamolio da ostane anoniman zbog svog radnog mesta, a kada su ga novinari pitali kolika je cifra u pitanju o kojoj se priča, sagovornik se nasmejao.

Kako je dalje otkrio sagovornik iz hotela koji Priju viđa svaki dan, popularna pevačica je povučena i ne voli da se previše eksponira u javnosti, te najviše uživa u udobnosti svog luksuznog apartmana.

- Začudio sam se što Aleksandra nije kao ostale pevačice. Obično kada nam dođu zvezde njenog kalibra, neretko izvoljevaju i prave haos u hotelu, traže i od prepelice mleko, međutim, Prija je drugačija. Kulturna je i lepo vaspitana, poštuje i ceni sve oko sebe, pa i nas kao osoblje. Iz svog apartmana ne izlazi često, frizeri i šminkeri dolaze kod nje i tu je sređuju, u Arenu ide poptuno namontirana. Koristi “room service” i nema posebnih zahteva, iako voli da udovoljava svima, a posebno svom sinu - kaže radnik iz hotela, te dodaje sa je Prija malo nazebla, ali da je u pitanju samo blaga prehlada, te da i pored toga ide na svakodnevne tonske probe u zagrebačkoj Areni:

promocija, promocija Lepa Brena, Aleksandra PrijovićFOTO: PETAR ALEKSIĆ

- Malo joj je nos zapušen, ali nije ništa strašno. Čuva se i ne želi da napravi neki “kiks” na koncertu, redovno odlazi na tonske probe koje se održavaju svaki dan. Jedan veći minibus rezervisan je za njene saradnike, dok ona hotel napušta i vraća se u besnoj mašini - zaključuje dobro upućeni izvor.

Inače, zakup Arene po nezvaničnim informacijama košta 25.000 evra po danu, što znači da muzička zvezda za pet dana samo za to izdvojila 125.000 evra, dok je za visoko budžetnu opremu, produkciju, bend, plesače i njihove kostime potrošila jedan stan u Beogradu - do 200.000 evra. Međutim, kada je reč o njenoj garderobi, Prija je odrešila kesu i iskeširala neverovatnih 300.000 evra, noseći skupocene komade svetskih modnih brendova.

(Kurir/Republika)

Komentari / 0

Ostavite komentar