Hrvati se posle Prije obrušili i na Lepu Brenu!

Nakon kritika na račun Aleksandre Prijović da joj je četvrti koncert u Zagrebu bio neuporedivo bolji nego prethodna tri, kako zbog izbora gostiju, tako i dužine trajanja, Hrvati su se obrušili i na Lepu Brenu.

Zabava 06.12.2023 | 16:26
Hrvati se posle Prije obrušili i na Lepu Brenu!

Komšijama je zasmetalo Brenino gostovanje u emisiji "Kod nas doma" na HTV-u, gde je ona pored Aleksandrinog koncerta, iskoristila priliku i kako bi izreklamirala proizvode svoje kompanije, pa su je žestoko izvređali, te nisu birali reči. Pored nje, na udaru se našla i voditeljka te emisije.

Lepa BrenaFOTO: PRINTSCREEN YT

- Molim narod da p****** kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 "Kod nas doma" kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je Lepa Brena, kojoj je recikliranoj potonja omogućila izreklamirati svoje nove proizvode. Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novčanica)??? Zapižđenima u cajke nije mjesto na Hrvatskoj javnoj televiziji, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protuzakonito. Istovremeno se zbog radnih uvjeta raspada jedan od tri važna orkstra u HR, upravo onaj HRT-a. Iva pokaži bičve, ti nisi (kod nas) doma - glasi komentar.

Lepa BrenaFOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Podsetimo, Brena je u Zagreb doputovala sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, a istog dana je bila i specijalna gošća na Prijinom koncertu u zagrebačkoj Areni.

(Kurir.rs/story.hr)

Komentari / 0

Ostavite komentar