Marija Šerifović stala u zaštitu Tee Tairović

Nakon što je Snežana Đurišić istakla da joj "Tea Tairović nije koleginica", a Mili istakao da je ona "fanatik", i dalje se po mrežama samo o tome prilča.

Zabava 27.02.2024 | 18:59
Marija Šerifović stala u zaštitu Tee Tairović

Naime, sada se na društvenoj mreži "X" pojavio klip iz pomenute epizode "Zvezda Granda" na kom Marija Šerifović govori o Tei. To su objavili fanovi Tee Tairović i izrazili dubok naklon Mariji jer je stala u odbranu Tee.

- Tea Tairović je svoj put našla i Tea je u svom slotu - sama. Kraj! - rekla je Marija, aludirajući na to da je Tea uspela da izgradi svoj stil, a sa njom se složio i Saša Popović, ali i Viki za razliku od Bosanca koji je negodovao.

Marija ŠerifovićFOTO: PRINTSCREEN/GRAND

Ipak, Teini fanovi s oduševljenjem su objavili ovaj video i iskazali duboki naklon Mariji:

"Bravko Maki carice, tako se staje iza kolega", "Još jednom pokazala zbog čega je najbolja", "Bravo i čestitam na iskrenosti, na objektivnosti, ovo je jedino ispravno", "Sviđalo se nekome ili ne, Tea obara rekorde i to nije bez razloga", "Mara rešila sve, a sve je žena u pravu", "Prave zvezde nemaju sujetu, dokazala još jednom", "Tea je objasnila kako se posvećeno i vredno radi ovaj posao, od tebe i nje i te kako može da se uči, što za neke ne bismo rekli", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar