"Mali smo po veličini, ali nam je srce veliko"

- Za nas je danas najveća čast, poštovani predsedniče Si, što ste, sa Vašom suprugom profesorkom Peng, u poseti Republici Srbiji.

Srbija 08.05.2024 | 17:48
"Mali smo po veličini, ali nam je srce veliko"

Daćemo sve od sebe da ostanemo lojalni, odgovorni i iskreni prijatelji NR Kine, kao što smo u potpunosti uvereni da će NR Kina uvek čvrsto stajati uz svog malog prijatelja Republiku Srbiju, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je dalje naveo i ovo:

- Mali smo po veličini, ali nam je srce veliko i takav odnos imamo prema NR Kini. Hvala vam za svaku vrstu pomoći i podrške. Hvala Vam i za poštovanje koje pokazujete prema našoj zemlji. Ovo je vaša kuća, želim Vam dobro zdravlje i da dugo vladate NR Kinom.

- Neka živi čelično prijateljstvo NR Kine i Srbije!, objavio je predsednik Vučić na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije uz snimak sa svečanog ručka u čast predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga i njegove supruge profesorke Peng.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

BN/Kurir.rs/Instagram Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Čuk

08.05.2024 18:14

Bravo za predsednika Vučića!

ODGOVORITE
Name

Rasprodaja

08.05.2024 18:18

Ma da idemo sad sve dati Kinezima lagano. Vjerj mi na rijec bolje da te gazi Americka demokratija nego Kineski komunizam. Pametnom dosta

ODGOVORITE
Name

Vučko,

08.05.2024 18:19

Zar je Dodik bio neophodan na svečanom ručku?

ODGOVORITE
Name

re

08.05.2024 18:58

Kinezima je dovoljno da preuzmu sve postojeće prirodne resurse, sve rudnike, njima je bitno da su zaposeli rudnike bakra, zlata i još nekih metala, svo obradivo zemljište, potencijalno planiraju i preuzimanje elelektroprivede, sve bi oni oteli što im se dozvoli, ako se zemlja toliko zaduži da ničim nije moguće vraćati kredite, a na pravom je putu da to uradi. Ludačko zaduživanje za megalomanske projekte koji basnoslovno koštaju jer mora svi da se ugrade, idiotska gradnja nacionalnog stadiona na 180 hektara najplodnijeg obradivog zemljišta u Surčinu, gradnja mreže autoputeva i brzih cesti, pruga, ludačka gradnja bolnica, škola, obdaništa, u drugih silnih nepotrebnih zgrada, stadiona po svim većim gradovima, sportskih hala, Ekspoa koji će sahraniti Srbiju, svega što je mrtvi kapital. Kinezi ne ubijaju oružjem, nego nam sve otimaju i pretvaraju u najgoru afričku koloniju. Ne rade to nasilno, dobrovoljno se na sve pristaje, daje pod konesiju, tj. otima.

ODGOVORITE
Name

Poznaval prilika

08.05.2024 19:45

Наша вековна браћа по вери враћају се српским коренима. Пут сaрадњи утро је Србин Марко Половић а наставља председник Вучић Александар Велики...

ODGOVORITE
Name

Re

09.05.2024 06:48

Taj Kineski predsjednik zna više o srbima, nego ti koji mu držiš zdravicu.

Name

Magistra vitae

08.05.2024 20:47

Precednik Vučić ne propušta priliku da istakne - Srbija mala, Srbija je slaba, nezaštićena, mi smo manji od drugih, ugroženi smo, izloženi sličnim napadajima. I ujedno provlači da je za Srbiju spas što ima njega za precednika, vođu takvoh kalibra i kapaciteta, da je on veliki, snažan, velike pameti i znanja, pa da zbog toga nema zime za Srbiju. On će je spasiti, izvući iz političkihj i svakih drugih turbulencija, provesti kroz neviđene scile i haribde, izvući u mirno more, na put blagostanja, napretka, u svijetlu budućnost. Ali, samo sa njim za kormilom, drugačije nikako.

ODGOVORITE
Name

Dacko

09.05.2024 12:31

Lepa slika Si Dji Pinga i Aleksandra Vucica

ODGOVORITE