Povodom Dana Evrope koncerti u Banjaluci, Mostaru...

U Banjaluci, Sarajevu, Mostaru i Tuzli u subotu, 11. maja, biće održani muzički događaji povodom obilježavanja Dana Evrope, saopšteno je iz Kancelarije EU u BiH.

Zabava 09.05.2024 | 17:07
Povodom Dana Evrope koncerti u Banjaluci, Mostaru...

Koncerti će biti održani pod sloganom “Oduvijek u srcu Evrope”, a okupiće svjetski poznate di-džejeve.

Iz Kancelarije EU u BiH naglašavaju značaj obilježavanja ovogodišnjeg Dana Evrope u BiH u svjetlu pozitivnog napretka zemlje na putu ka EU, odluke Savjeta EU za otvaranje pregovora o članstvu, kao i dvadesetoodišnjice najvećeg proširenja EU.

– Ove godine sa zadovoljstvom slavimo Dan Evrope uz brojne aktivnosti, uključujući četiri sinhronizovana događaja sa 19 izvođača u Banjaluci, Mostaru, Sarajevu i Tuzli”, rekao je šef Odjeljenja za komunikacije Kancelarije EU u BiH Ferdinand Kenig, ističući da je BiH – „oduvijek u srcu Evrope”.

Koncerte organizuje Kancelarija EU u BiH u saradnji sa agencijama iz Banjaluke, Sarajeva, Mostara i Tuzle, a nastupiće domaći i regionalni izvođači uz svjetske zvijezde.

U Banjaluci će program biti održan na Kastelu sa početkom u 12.00 časova i trajaće do kasnih večernjih časova.

Program u Tuzli počinje u 18.00, Mostaru u 19.00 i Sarajevu u 19.30 časova, a ulaz na sve događaje je besplatan.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Idealno

09.05.2024 19:53

Dan Evrope...? A sta je to?

ODGOVORITE
Name

Dr

11.05.2024 15:37

Hljeba i Igara za narodne mase...dok politicari rade sve to sto decenijama rade i naravno svoje najdraze daelko od ovakvih ZABAVA drze...vazni su puni dzepovi pokradenih para i bankovni racuni sirom omrzle Evrope.

ODGOVORITE