Pevač snimao suprugin porođaj!

Pevač Ljuba Perućica jedan je od onih muškaraca koji su prisustvovali porođaju supruge, a do detalja je opisao kako rođenje deteta izgleda iz muškog ugla.

Zabava 14.05.2024 | 18:52
Pevač snimao suprugin porođaj!

Pevač je pre 6 meseci postao otac predivnog dečaka Alekseja, a najsrećniji trenutak uspeo je čak i da ovekoveči svojom kamerom.

- Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle 5 minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim - priznao je Ljuba.

Ljuba PerućicaFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

On je ponosan na činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu tokom porođaja, a svoje impresije što je prisustvovao radosnom činu toplo preporučuje jačem polu.

- Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide, i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao - otkrio je Ljuba za Grand.

Katarina Kolozeus, Ljuba PerućicaFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pevač je naglasio da ima jošm jednu neostvarenu želju, a to je da njegov sinčić uskoro dobije sestru.

(Kurir/Informer)

Komentari / 0

Ostavite komentar