Poznati detalji sukoba na meču juniora (VIDEO)

Čuveni srpski košarkaš, Milan Gurović, oglasio se nakon skandala i tuče na utakmici mladih košarkaša.

Sport 17.05.2024 | 13:22
Poznati detalji sukoba na meču juniora (VIDEO)

Mladi košarkaši su se potukli, a Gurović, koji je pokušao da razdvoji igrače i smiri situaciju, na kraju je ušao u fizički sukob sa jednim članom gostujuće delegacije.

On je objasnio nastalu situaciju.

– Šta da kažem, vidim da se polemika digla oko toga što sam bio bez majice, a evo šta se desilo… Ja sam meč protiv Vizure gledao iz kafića, sa drugarima, kada je igrač mog tima Jokanović pri vođstvu od jednog poena za nas promašio oba bacanja. Iznervirao sam se, pocepao majicu i bacio je na pod. 

Uglavnom, dobijemo mi pola koša razlike i gore u kafiću počinjemo da se radujemo, jer smo dobili velikog rivala protiv kojeg mečevi u posljednje vrijeme slove za pravi derbi. Moram priznati da ne bi bilo nezasluženo i da su oni pobijedili, bila je to vrhuska juniorska košarkaška utakmica – rekao je Gurović za “Republiku”.

– Poslije toga vidim da se djeca tuku dole na parketu, u žaru borbe ili šta već. Svi znamo da je kod klinaca emocija jako izražena u takvim momentima. E, onda sam se sjurio dole da razdvojim, kao što se i vidi na snimku. Ali, u momentu vidim da čovjek stavlja kragnu mom sinu, rvački zahvat rukama oko vrata.

Morao sam da reagujem! Razdvojio sam Vukmana od toga čovjeka i satjerao ga u ćošak. Sada se vidim diže frka jer je Milan Gurović u pitanju, ne znam, valjda sam im zanimljiv. Desilo se to što se desilo i gotovo.

Neću reći ko je čovjek što je davio mog sina, nisam tužibaba ni cinkaroš. Bilo kako bilo, stvari treba da se smire. Imamo korektne odnose sa Vizurom i želimo da se tenizije prekinu, nikome to nije potrebno – zaključio je Gurović.

(B92) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bl

17.05.2024 13:38

Ti si obicna seljacina covjek sportista toliko trofeja umjesto primjer da budes ti sisao go da se tuces fuj

ODGOVORITE