Ceca i Željko Joksimović ukrstili glasove, mreže se usijale! (VIDEO)

Muzika na domaćoj sceni od danas je obogaćena još jednom pesmom koja preti da postane nezaboravni hit. Dve Balkanske zvezde Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Joksimović udružili su snage i vredno radili na duteskoj pesmi “Više od sreće” koja je danas ugledala svetlost dana.

Zabava 10.06.2024 | 18:02
Ceca i Željko Joksimović ukrstili glasove, mreže se usijale! (VIDEO)

Ovaj projekat nije nastao preko noći. Željko i Ceca su mesecima pažljivo pripremali svaki detalj kako bi osigurali da pesma bude savršena. Uložili su mnogo truda i energije, od komponovanja muzike i pisanja tekstova do studijskog snimanja i produkcije.

Oba umetnika poznata su po svojoj posvećenosti i perfekcionizmu, pa nije ni čudo što se očekuje da "Više od sreće" biti pesma koja će se slušati generacijama. Tekst i muziku potpisuje Miloš Roganović, a aranžman i produkciju Željko Joksimović,dok je direktor fotografije i reditelj spota bio Miloš Nadaždin.

- Rad na ovoj pesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je neverovatan profesionalac i izuzetno talentovana umetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspeli da stvorimo nešto posebno - rekao je najpopularniji regionalni kompozitor i pop izvođač Željko Joksimović.

S druge strane, Ceca Ražnatović je istakla koliko joj znači ova saradnja.

- Željko je multitalentovani muzičar! Perfekcionista, sjajan pevač, kompletan umetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. 'Više od sreće' je pesma koja nosi jaku emociju i verujem da će publika to prepoznati i zavoleti - istekla je Ceca.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar