Bojan Tomović o lečenju: Porodica me se odrekla jer sam biseksualac!

Pevač Bojan Tomović boluje od bipolarnog poremećaja, zbog čega je nekoliko puta pomišljao na najgore. On je u velikoj ispovesti objasnio kako su izgledali njegovi dani u trenucima najveće tuge, ali i kako je jednom na svoju ruku preskočio terapiju.

Zabava 12.06.2024 | 16:17
Bojan Tomović o lečenju: Porodica me se odrekla jer sam biseksualac!

- Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da se nađe u stanju koje ja imam. Odmalena sam u bolnicama, na terapijama i nema promene kad je lečenje u pitanju. Moje stanje je takvo da ide od najgore depresije i crnila do najveće euforije. Kad uzimam lekove, ponašam se kao biljka, a kad ih ne uzimam, stanje je još gore. U suštini, terapiju ne smem da preskačem, ali se i to dešavalo, radio sam to na svoju ruku - priča Bojan i nastavlja:

- Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu i razmišljao o tome da bi najbolje bilo da se ne probudim. Eto do koje mere idu te crne misli. Ne može to da zamisli zdrava osoba. Depresija je nešto na šta se čovek nikada ne navikne. Nema šta nisam probao, a evo sada sam otišao na privatnu kliniku da vidim kakva će situacija tu da bude. Plaća se, naravno, imao sam neki štek koji sam dao za to i iznosi nekoliko hiljada evra. Znam za mnoge pevače koji su tu dolazili, ali o tome ćute. Naravno, ne bih da drukam bilo koga, ipak je to privatna stvar.

Bojan TomovićFOTO: KURIR TELEVIZIJA

Tomović je potom objasnio i od čega danas živi s obzirom na to da retko nastupa:

- Živim u Budvi, a tamo imam i nekoliko apartmana koje izdajem. Kaplju mi pare odatle, tu je nešto i od autorskih prava i to mi je sasvim dovoljno za život. Nisam zahtevan čovek. Bitno mi je da imam za sebe i ljubimca. S porodicom nisam u kontaktu, ne viđamo se i ne čujemo previše jer su me se majka i brat odrekli kad sam rekao da sam biseksualac. Preko toga nisu mogli da pređu, a vi znate kako je to kad se tako nešto izjavi u Crnoj Gori. To je nekako sramota za porodicu, ali nemam nameru da se krijem i živim dvostrukim životom.

(Kurir/Republika)

Komentari / 0

Ostavite komentar