Pjesma o razvodu Harisa Džinovića hit na mrežama

Jedna korisnica Tvitera napisla je pesmu inspirisanu izjavana Harisa Džinovića i posla hit na mrežama.

Zabava 12.06.2024 | 18:50
Pjesma o razvodu Harisa Džinovića hit na mrežama

Haris Džinović nakon 22 godine braka i dvoje dece razveo se od Meline Džinović, nakon čega je izneo niz šokantnih tvrdnji na račun bivše supruge. Kako je kasnije otkrio Melina je bila ta koja je prva napustila njihovu vilu, a u više navrata je isticao da ne zna razloge zbog kojih ga je napustila.

Melina se ovim povodom nije oglašavala, a Džinović je više puta bivšu suprugu optužio da je zloupotrebila njegovu darežljivost i toleranciju, dok je izjava "Kriv sam samo što sam dav'o", pored mnogih drugih postala viralna.

Melina Džinović, Haris DžinovićFOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, DRAGANA UDOVIČIĆ

Sada je jedna korisnica Tvitera, pod pseudonimom Volshebna, inspirisana Harisovim izjavama, napisala pesmu i sve to objavila na ovoj društvenoj mreži. Numera je postala hit, a komentarima se ne vidi kraj: "Ljudi zovite mi Harisa Džinovića napravila sam mu pesmu: 'Kriv sam samo što sam dav'o", napisala je ona uz snimak numere.

Ispod njene objave odmah su počeli da se ređaju komentari, a tviteraši su bili oduševljeni njenim radom: "Bravo", "Imamo hit", "Umirem", "Ovo je letnji hit", samo su neki od komentara. Poslušajte numeru koja je "usijala" mreže:

(mondo.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar