БН ТВ и даље прва у Српској

БН телевизија је и току мјесеца октобра задржала тренд раста гледаности и тако задржала статус најгледаније телевизије на територији Републике Српске.

Гледаност 01.11.2018 | 19:50
БН ТВ и даље прва у Српској

Према резултатима агенције "Аудиенце Меасуремент" цјелодневни програм БН ТВ  био је најгледанији програм на територији Републике Српске. Укупан шер БН телевизије у октобру за свих 24 часа за Републику Српске био је 17,43. На другом мјесту је програм РТРС-а са шером 16,50, потом слиједи програм Нове БХ чији шер је 4,84 , док је шер АТВ био 4,10.


Гледаоци настављају да дају велико повјерење Информативном програму БН телевизије, тако да је Дневник 2 БН телевизије био убједљиво најгледанија информативна емисија у Републици Српској. Укупан мјесечни шер Дневника 2 БН телевизије у октобру био је 36,47. Иза нашег Дневника 2 остале су Централне информативне емисије  РТРС -а чији Дневник 2 је на другом мјесту, док се централне вијести АТВ -а  на трећем мјесту.

Велику гледаност у програму БН телевизије забиљежили су и остали садржаји БН телевизије - наш Јутарњи програм, остали садржаји Информативног програма, те забавни и серијски програм. Хвала вам за повјерење које нам свакодневно указујете.

(БН ТВ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Радован

02.11.2018 07:14

Свака част БН телевизији. Предлажем вамда информативнеемисијепостављатенаyоутубе.

ОДГОВОРИТЕ