"Ако је Јовић кршио правило, имаће проблема у Реалу"

Легендарни фудбалер Предраг Мијатовић изјавио је да би волео да се о Луки Јовићу прича као о играчу који је дао много голова за "краљевски клуб", уместо о кривичној пријави због кршења карантина.

Фудбал 24.03.2020 | 12:19
"Ако је Јовић кршио правило, имаће проблема у Реалу"

Јовић је доласком из Мадрида у Београд, прекшио протокол карантина, по ком је 14 дана требало да остане у изолацији, због чега је против њега у Србији поднета кривична пријава.

"Лично бих волео да се о Луки Јовићу прича о играчу који је дао много голова ове сезоне у Реал Мадриду, али нажалост то није тако. Видим да је актуелна тема његовог доласка у Београд и кршења правила што се тиче изолације. Не познајем ситуацију да бих могао више да кажем, али ако је направио то и прекршио изолацију мислим да је то озбиљан проблем и да ће вероватно имати адекватне консеквенце. Не знам сада како ће Реал Мадрид реаговати", рекао је Мијатовић.

Он каже да треба саслушати обе стране, али и да би будућност Луке Јовића у Мадриду могла да буде угрожена због оваквог поступка.

"Објавила се вест да је урадио то што је урадио, међутим сада треба чути обе стране. Ако је прекршио онда ће вероватно имати проблема, не само сада у Реал Мадриду, већ и у будућности његовој у Реалу као клубу", закључио је Мијатовић.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ммм

24.03.2020 11:49

Кад се сељак подпапучи дзаба му стоје фудбалер еxтра ал зивотна навика са балкана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

24.03.2020 12:41

Њега су сатрале старлете,некултура понасања у тако великом клубу,гдје се све гледа и мјери и оцјењује...на друственим мрезама су само слике са самозваним манекенкама,а не са лоптом која му је то донијела,а које це разне старлете однијети,назалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цwеле93

26.03.2020 12:01

досадно.. да нема меридиан кладионице не знам ста бих од досаде

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре

29.03.2020 16:48

паре све купе али памет не

ОДГОВОРИТЕ