Познати детаљи трагичне несреће код Требиња

Требињка Дајана Церовина (31) смртно је страдала у понедељак навече, у саобраћајној несрећи која се догодила у мјесту Ободина, код Требиња, на регионалном путу ПИ-6140.

Република Српска 24.03.2020 | 18:32
Познати детаљи трагичне  несреће код Требиња

Дјевојка је управљала аутомобилом пежо и у тренутку несреће у возилу је била сама.

Иако је требињској полицији случај пријављен тек у 22 часа, претпоставља се да је несрећна дјевојка настрадала много раније, прије полицијског часа, али нико није пролазио овим дијелом регионалног пута, који је слабо фреквентан откако је у близини изграђена нова дионица магистралног пута према Херцег Новом.

Несрећна дјевојка је, како незванично сазнајемо, изгубила контролу над возилом и њиме ударила у нешто или слетјела с пута управо на мјесту возача, док су код задњег десног сједишта само огребана врата, а лијева страна аутомобила остала је неоштећена.

У мјесту Варина Груда, гдје је Дајана живјела са родитељима, мјештани су занијемили од бола, јер су, како кажу, Церовине узорна и фина породица, коју је ратни вихор донио у Требиње и овдје су саградили кућу.

Дајана је, како сазнајемо од њених познаника, рођена сестра пјевачице Верене Церовине, која се са дјечјих фестивала из Требиња отиснула у пјевачке воде, док је Дајана студирала енглески језик, а осим сестре, има још и брата.

Дајана је, према причи познаника, погинула на пети рођендан свога сестрића, чијем се рођењу, прије пет година, и статусом на свом Фацебоок профилу јако обрадовала.

То је још више ражалостило све оне који познају ту породицу због тако велике трагедије који су доживјели.

Дајана ће бити сахрањена 25. марта на гробљу Недавић-Калиновик, одакле потичу Церовине, а на овом гробљу ће, према објави породице, примати и саучешће на дан сахране.

У Полицијској управи Требиње, гдје је потврђена ова несрећа, подсјећају да су у 2020. години у саобраћајним незгодама смртно страдала два лица на подручју које оперативно покрива Полицијска управа Требиње.

(НН/СБ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Саучешће породици

24.03.2020 18:07

Нека јој бог подари вјецни мир.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

24.03.2020 19:10

Туга велика,млади живот је изгубљен! Нека јој буде лака црна земља! Саучешће породици и нека нађу утјеху у томе да је на неком бољем месту сада.

Name

Ја

24.03.2020 20:24

Лака ти земља била.

ОДГОВОРИТЕ