Побегли у планине од корона вируса, завршили са промрзлинама!

На врло драматичан начин имали су прилику да се увере 43-годишњи Перуанац и његова 32-годишња супруга Рускиња који су одлучили да спас од карантина и корона вируса потраже бежећи у планину.

Занимљивости 24.03.2020 | 20:36
Побегли у планине од корона вируса, завршили са промрзлинама!

Смела одлука која је могла изгледати као спонтана романтична авантура, претворила се у ноћну мору за брачни пар који је одлучио да спас од карантина који је уведен у Шпанији, потражи у планини. Завејани у снежној олуји, једва су успели да се спасу од смрзавања.

Као што се види на снимцима шпанске Цивилне гарде, несретни брачни пар се није сместио у удобну брвнару са камином, већ су сами морали да се сналазе и од сакупљеног грања направе какав-такав заклон, јер се на њихову несрећу, бег поклопио са снажном снежном олујом.



После две ноћи проведене у импровизованом склоништу, у леденим условима, жена је почела да осећа вртоглавицу и није могла да хода, те је муж био принуђен да позове полицију.

Но ту њиховим мукама није био крај, јер је Цивилна гарда и шумска спасилачка служба 48 сати покушавала да им уђе у траг и да их спасе и врати у Мадрид.

На крају, осим промрзлина, зарадили су и казну јер су прекршили правила карантина који је уведен у Шпанији због епидемије коронавируса, по којима је свим становницима забрањено да напуштају своје домове, осим да оду до продавнице или апотеке.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар