Нада Топчагић страхује од короне због мужа!

Певачица народне музике Нада Топчагић са супругом Златком напустила је Београд одмах након проглашења ванредног стања због епидемије коронавируса.

Забава 05.04.2020 | 19:24
Нада Топчагић страхује од короне због  мужа!

Они су се запутили на Тару, где имају кућу и не планирају да се враћају у Београд док епидемије не прође. Како певачица истиче, Београд јој много недостаје, али страх је ипак јачи.

- Златко и ја смо се спаковали одмах после проглашења ванредног стања и дошли на Тару. Много ми недостаје Београд. Много се плашим, не спавам уопште, сва сам у грчу. Плашим се да не буде много жртава. Овде на Тари је сада мало сабласно, око нас само керови... - пожалила се Нада.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-04-05/04052020071346.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Нада је пре три године преживела праву драму када је њен супруг Златко завршио у болници где је примљен у веома лошем стању и са високом температуром. Он је тада имао јаку упалу плућа, а Наду због свега тога обузимају црне мисли, будући да би за њеног супруга коронавирус могао да буде кобан, како због година, тако и због нарушеног здравља. Она нам је открила због чега се са мужем посвађала на крв и нож, као и шта је посебно мучи ових дана.

- Ја сада са Златком не причам, ми смо се овде искрвили. Ставила сам кафу и читам портале на тераси, њега нема нигде. Ја сам га позвала јер сам се уплашила да му није позлило. Он мени каже: ''Ево ме са Зораном''. Ја кад сам то чула нисам могла да се смирим! Он је био болестан пре три године, имао је тешко запаљење плућа, крв је пљувао и сада не може да се скраси. Узнемирила сам се веома, јер се плашим за Златка. Викала сам на њега, рекла сам му: ''Ма да ли је могуће да ти имаш црве у д*пету!''. Ја не бих изашла нигде, посебно кад видим на телевизији шта се дешава, колико има оболелих. Ја по целу ноћ не спавам, само размишљам колико ће жртава бити. Страшно сам уплашена. Цела земаљска кугла је стала - каже нам Нада и открива са којим колегама је стално у контакту у тешким тренуцима.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-04-05/04052020071415.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="665" />

- Стално сам на вези са пријатељима, комшијама, колегама... Чујем се често са Мином Костић, са Кебом, са Бранком Соврлић, са Иваном Јордан... Шаљемо поруке једни другима константно.

Извор: Курир/Пинк Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар