Јединствени Ноле: Поред Србије упутио помоћ и Италијанима

Најбољи српски тенисер упутио је донацију болници у Бергаму, месту у Италији које је највише погођено вирусом корона. 

Тенис 16.04.2020 | 09:58
Јединствени Ноле: Поред Србије упутио помоћ и Италијанима

За сада се не зна која је врста помоћи у питању, али Италијани тврде да се ради о великом износу. Највише их је импресионирала његова жеља да буде анониман. Ипак, до јавности је дошла ова информација.

"Добили смо значајне донације из иностранства и то ме је задивило. Оно што ме је импресионирало је Новак Ђоковић! Дао је милион Србији, својој земљи, а када је чуо вест о Бергаму, мислио и на нас. За мене ово сјајан човек, надам се да ћу моћи да га загрлим", рекао је Питер Асемебергс директор болнице у Бергаму за италијанске медије.

О свему томе италијански Еуроспорт је јавио:

"Да Ђоковић има златно срце потврдио је директор здравственог центра за западни Бергамо, Петер Асемберг, који је дао изјаву Бурну Веспи за 'Порта а порта'. 

Новак Ђоковић, наиме, никада не престаје да задиви својом великодушношћу. Најбољи примери таквих људи су они који помоћ дају тихо, да се не рекламирају, чак и да људи уопште не знају шта добро чине. А за његову љубав према нашој земљи (Италији) сазнали смо не од њега, већ од друге особе", јављају Италијани.

(Курир спорт) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

супорт

16.04.2020 08:12

Свака цаст Ноле,сви су требали помоци Италији зато сто је ту поцело европско заристе,а наравно прије тога Кини и тако неби досло до пандемије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биги

16.04.2020 08:34

Ноле велицино људског рода.Бог ти дао здравље и срецу. Србине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опрез

16.04.2020 09:38

Ноле ће узети сву славу Психу.Не знам је ли му то паметно,Психо је зајебан

ОДГОВОРИТЕ
Name

16.04.2020 10:50

Такви сми "ми"!!! Знате за Нолетово ♥ знате за већину нашег православног рода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

21.04.2020 10:17

Браво Ноле вилики човјече, хуманисто и патриото! Бог Ти дао још толико! Помогао си италији, без обзира што су НАТО авиони полијетали из Авијана и засипали тебе и твоју породицу и твој народ осиромашеним уранијумом. Нека се Италија постиди, шта је чинила Србији!

ОДГОВОРИТЕ