Сергеј може да иде, сам одлучује о својој будућности!

Манчестер јунајтед, Челси и Тотенхем желе у својим редовима српског интернационалца Сергеја Милинковића Савића. Тачније, менаџери ових клубова.

Фудбал 08.05.2020 | 07:20
Сергеј може да иде, сам одлучује о својој будућности!

И док је раније Лацио глатко одбијао све заинтересоване стране, а челни људи римског клуба тврдили да 25-годишњи Србин није на продају, сада су Премијерлигаши добили нешто на чему могу да праве планове за куповину Сергеја. Спортски директор Лација Игљи Таре за Скај спорт Италија отворено је признао да искључиво од Милинковић Савића зависи хоће ли напуштати клуб и где ће у том случају отићи.

- Жеља играча је пресудна. Генерално гледано, ако фудбалер мисли да је време да промени средину и настави каријеру на неком другом месту, то не би требало да буде проблем. Време долази и пролази. Чињеница да је пет година у клубу показује да има веома јаку везу са Лацијом - рекао је Таре, па објаснио:

- Када је раније и било неких покушаја, нешто због нас, а нешто и због Сергеја, никада се није развила озбиљна прича. Какогод, ствари морају бити јасне на крају сезоне. Сада је остало још само да се види ко ће од три менаџера бити најупорнији и успети да убеди своје газде да издвоје минимум 90 милиона евра.

Да ли ће Жозе Мурињо, који је Сергеја и пре две године желео у Јунајтеду, сада успети да га пресели у Тотенхем, хоће ли га Френк Лампард приволети да се појави у другом крају Лондона, или ће код Оле Гунара Солшера као замена за Погбу?

Одлучиће Сергеј када пред њим буде конкретна понуда. Можда је заиста дошло време да каже Ћао својим петогодишњим послодавцима.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар