Због љубави претварао се да је чистач да би се ушуњао у земљу!

Млади Американац и поред забране уласка страним држављанима у Немачку покушао је да се ушуња у земљу тако што се по изласку из авиона претварао да је аеродромски чистач.

Занимљивости 15.05.2020 | 18:18
Због љубави претварао се да је чистач да би се ушуњао у земљу!

Наравно он је ухваћен  у покушају преваре и враћен у САД.

Младић је, како преносе медији, по слетању обукао одело слично оном које носе чистачи, узео прву канту и претварајући се да ради покушао да прође поред цариника како би у време забране уласка странцима због епидемије корона вируса могао да посети девојку.

Полиција је саопштила да је мушкарац навукао прслук какав носе чистачи, узео две вреће смећа у покушају да уђе у Немачку, пошто је стигао на аеродром у Франкфурт из Вашингтона.



Међутим, његов план је пропао када је једна службеница приметила да не носи идентификациону и безбедносну картицу и уз све не говори немачки.

Надлежни су алармирали полицију, која је потом привела младића (20). Он је признао да је очајнички желео да види девојку у коју се заљубио док је била на студијама у Америци и да није мого да смисли другачији начин за улазак у земљу.

Није желео да ода идентитет девојке да јој не би правио проблем, додају медији, а након испитивања, а како је утврђено да нема криминални досије, млади Американац је враћен у Вашингтон.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар