Светске зевезде мало "пролупале" у карантину или им је било превише досадно!

Пандемија коронавируса није заобишла ни холивудске звезде, које су заробљене у својим вилама смишљале начине да прекрате слободно време. Неки су чистили ормаре и прали шерпе, а други су се препуштали необичним активностима са својим кућним љубимцима.

Забава 20.05.2020 | 21:37
Светске зевезде мало "пролупале" у карантину или им је било превише досадно!

Мадона Краљица попа је најпре гола у кади поручила фановима да за коронавирус није важно да ли сте богати, сиромашни, моћни, смешни, колико сте познати, паметни, где живите, колико имате година. Тиме је изнервирала пратиоце, јер многи од њих немају луксуз да се купају у раскошној кади и у латицама ружа. Мадона је потом отишла корак даље и у свом купатилу одржала концерт за фанове.

Узела је четку за косу, која јој је послужила као микрофон, певала је и вртела се укруг по тоалету. Интересантно је да је за потребе кућног наступа Мадона у купатило понела и рефлектор, који се види у одразу огледала.

Сем Нил Звезда филма "Парк из доба јуре" током карантина је решио да среди ормар, између осталог и да опере сву обућу коју годинама није чистио. Сем је решио да се похвали својим пратиоцима, па је снимио видео с патикама поређаним на радијатор и описао како лепо миришу.

- Урадио сам нешто сасвим корисно данас. Опрао сам све своје патике. Ух, ала добро миришу - рекао је он у снимку.

Џулијан Мур Глумица је чистила заборављене шерпе. Џулијан је снимао син док је "уживала" у кухињи рибајући један лонац, и то неколико минута. Она је трљала и трљала већ чисту шерпу, како би била сигурна да ју је добро орибала. Јер, ко још користи машину за судове?

- Ово је видео мене како перем шерпу. Иначе, снимак траје три и по минута, али га је мој син скратио на минут и по. Треба много времена да очистите нешто што сте давно склонили негде и заборавили - написала је испод снимка.

Арнолд Шварценегер Терминатор је време у изолацији проводио са својим кућним љубимцима - понијем и магарцем Вискијем и Лулу.

- Останите код куће колико је год могуће. Слушајте експерте, игноришите мороне. Проћи ћемо ово заједно - написао је на Инстаграму гувернер Калифорније уз видео у којем храни своја два љубимца шаргарепом. Терминатор је магарца чак водио и на посао, а прославио му је и рођендан, певајући му рођенданску песму.

Карди Б Певачица је у време короне нашла друштвену игру која јој се веома допада. Али играла је на погрешан начин. Она је поређала јенга коцке и од њих направила конструкцију своје висине, а потом се удаљила и залетела у њих.

Наравно, дрвене коцке су попадале и повредиле Карди, која је јаукнула и ухватила се за главу, а снимак је поделила на Инстаграму.

Рита Вилсон Глумица и њен супруг Том Хенкс међу првима у Холивуду добили су корону, а кад су се опоравили, почели су да уче нове ствари.

Рита је схватила да јој реповање одлично иде, па се снимала док је брзином светлости певала једну реп песму. - Карантин лудило. Погледајте и повероваћете - написала је испод снимка.

Ентони Хопкинс Глумац је активан на Инстаграму, а посебно за време карантина. Ентони је време проводио са својом мачком Нибло, којој је чак одржао и концерт на клавиру.

- Нибло се труди да ме држи код куће како бих сачувао здравље. Заузврат ми тражи мало забаве - написао је он на Инстаграму уз видео на коме свира клавир с мачком у крилу.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нибло wисхес еверyоне а ловелy даy...

А пост схаред бy Антхонy Хопкинс (@антхонyхопкинс) он

Стела Макартни Дизајнерка се забавља као дете! Макартнијева се појавила с необичном идејом, али је замолила пратиоце да не понављају то код куће. Села је на врећу за спавање и откотрљала се низ степенице. На снимку се види да је дизајнерка умало пала, а чује се и њен врисак.

Шта се касније десило нисмо видели јер је снимак исечен, па не знамо да ли је Стела заиста пала. - Не покушавајте ово код куће. А моје степениште проналази активности за мене - написала је она испод снимка на Инстаграму.

Дру Баримор Глумици очигледно много недостаје црвени тепих, па се умотала у један кућни, додуше шарени, и урадила исто што и Стела.

Покушала је да се спусти низ степенице попут дизајнерке, али јој то није пошло заа руком, па је кренула да се потпомаже ногама. На крају се цела умотала у тепих и легла да спава. - Ово не иде добро. Али све бих урадила за Стелу Макартни - написала је она.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар