За улазак у Србију од данас без теста и изолације

За улазак у Србију, и за домаће и за стране држављане, од данас више нису потребни ПЦР тест на вирус корона или дозвола комисије, као ни самоизолација од 14 дана.

Босна и Херцеговина 22.05.2020 | 08:33
За улазак у Србију од данас без теста и изолације

Према одлуци Владе Србије, четрнаестодневна изолација одређена свим људима који су до сада ушли у земљу јер нису имали негативан налаз теста, од данас се прекида.

Тестирање на лични захтјев коштаће 6.000 динара на територији Србије, док ће за студенте и малољетна лица тестирање и даље бити бесплатно, наведено је у саопштењу.

Свим особама које улазе на територију Србије биће уручивана здравствена упозорења у којима се наводи да улазе на територију на којој вирус још циркулише, као и начин превенције инфекције.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БЛАГОЈЕ

22.05.2020 07:09

А КАД ЋЕ НАШИ СЛИЈЕПЦИ ПУСТИТИ ДА ДРЖАВЉАНИ СРБИЈЕ УЛАЗЕ У БИХ И РЕПУБЛИКУ СРПСКУ? ШТА ГЛУМЕ ОВИ НА ГРАНИЦИ И ВРАЋАЈУ ЉУДЕ ИЗ СРБИЈЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

22.05.2020 09:30

Е волио бих само да ми ови струцњаци објасне,како сад отварају границе,све мјере попустају,сад мозе све,а прије 15 дана није могло.Њихове су ријеци и ријеци СЗО да се вирус јако брзо сири,и да је опасан,па због тога је и прогласена пандемија.Па како сад,брзо се сири,имате сваки дан стотину нових заразених,а одједном све мозе функционисати без проблема,и границе бити отворене.Па кога ви зај...,и вуцете за нос,п....ли вам м...

ОДГОВОРИТЕ