Бивши првак свијета медаљу продао због кокаина

Бразилски фудбалер Флавио Донизете дао је недавно један интервју за "Глобоеспорте" у ком је открио како му је кокаин практично уништио каријеру.

Свијет 23.05.2020 | 20:32
Бивши првак свијета медаљу продао због кокаина

Донизете је 2005. године био првак света са Сао Паолом, али је ту медаљу касније продао због поменутог порока.

- Након што сам "упознао" кокаин, превише сам тога изгубио. Јер до тада сам га немилосрдно користио. Када се кокаин појавио у мом животу, почео сам да губим све. Новац који сам имао на рачуну, ствари, једноставно је све нестајало. Изгубио сам све, апсолутно све. Само нисам изгубио своју жену и ћерке, које су са мном и данас - каже Донизете који признаје да је већ годину и по дана чист:

- Златну медаљу сам продао како бих могао да купим дрогу. Користио сам дрогу и остао сам код куће. Због дроге сам знао за дан 20 пута да унередим собу и 20 пута да је средим. Кокаин сам користио као луд. Сав новац од медаље, дао сам на кокаин. Све је отишло за два дана.

Осврнуо се Донизете и на начин на који је отишао са Сао Паолом на турнир.

- Заправо нисам био ни регистрован. Одрадили смо последњи тренинг и био сам на позајмици, али последњег дана се повредио Алекс Бруно. Тренер ми је рекао да путујем с њима. Рекао је да нећу играти, али да ћу бити тамо. Био сам јако сретан, узео сам кофер и отишао кући, а сутрадан сам био у авиону за Јапан. Био сам у бизнис класи у двоспратном авиону - присећа се Донизете.

Поменути Бразилац тренутно ради као баштован и куне дан када је пробао кокаин, а занимљиво је да то да му је медаља враћена 2019. године, и то од стране Кафуа.

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дјокс

23.05.2020 19:16

то роде, кокаин је закон..продај све ста имас за бијели вјетар... воле глупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

24.05.2020 00:04

Ма, лажу горе од политичара! Чуј, потрошио све грдне милионе на шмркавац?! Сакрио лову да не плаћа порез, наставио се рокати и ужива. Тако "банкротирао" и Марадона, па Тајсон, да се не набраја даље. Скоро сви спортисти су овисници, посебно у овим спортовима гдје се не тражи ни да си писмен.