Рада Манојловић открила: Жена покушала да ме силује у WЦ-у!

Рада Манојловић открила је за медије да није била мета само навалентних мушкараца већ и једне жене, која је покушала да је силује! Атрактивна певачица је поделила причу о инциденту који се догодио док је певала на једном слављу у Београду и како је успела да се спасе силовања.

Забава 27.05.2020 | 14:07
Рада Манојловић открила: Жена покушала да ме  силује у WЦ-у!

- Недавно ми се десила невероватна ситуација на једној прослави у Београду, нисам могла ни да замислим да ће нека жена покушати да ме силује! Док сам певала на том слављу, једна девојка се све време мотала око мене. Била је и згодна и лепа, "брутално" је изгледала, али нисам имала представу да воли исти пол. Док сам певала, стално ме је пипкала, једном ме је и уштинула, али то јој нисам замерила. Мислила сам да је мој фан и да је срећна што јој певам. Све ми је постало јасно кад сам отишла у тоалет. Док сам прала руке, она је улетела у WЦ. Стала је испред врата и није хтела да ме пусти. Шокирала сам се!

Певачица је додала да је девојка била изузетно навалентна, те да јој није дала да изађе из тоалета:

- Покушала сам да изађем, а она ми није дозвољавала, била је навалентна. Рекла ми је: "Хајде са мном у кабину, хоћу да се мазимо." Мало је фалило да је ударим! Нисам могла да јој докажем да волим само мушкарце. Било је чупаво, једва сам успела да је одгурнем и побегнем!

Рада је изјавила да никада није пољубила женску особу:

- Никад, чак ни из шале. Нисам ја за те варијанте. Волим мушкарце и увек сам била у дугим везама. Познајем особе које су у том фазону и немам ништа против њих, али ја нисам за такве акције.

Извор: Информер.рс/Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар