Ако немаш маску - имаш гаће! (ВИДЕО)

Украјинка која није имала одговарајућу заштитну опрему а хтела је да обави неке послове у пошти, проблем је решила на прилично бизаран начин.

Занимљивости 27.05.2020 | 21:12
Ако немаш маску - имаш гаће! (ВИДЕО)

Снимак сигурносне камере у пословници кијевске „Нове поште“, појавио се на друштвеним мрежама у понедељак увече. На снимку се види жена без заштитне маске за лице, чије ношење је обавезно у Украјини посебно у затвореном простору, како се расправља са службеницом за пултом.

Очигледно изнервирана, клијенткиња насред поште, пред збуњеним службеницима и осталим клијентима, одлучује да скине панталоне, затим гаћице и ставља их на лице. После тога је мирно обукла панталоне као да се ништа није догодило.

Ова необична маска очигледно је била задовољавајућа по критеријумима запослених, који су наставили са радом и обавили трансакцију са поменутом женом.

„Нова пошта“ је локалним медијима потврдила овај необичан догађај, али и показала велико разумевање за клијенткињу истичући да ни на који начин не осуђује њено понашање и да неће случај пријавити полицији.

Занимљиво је и то што је жени била понуђена бесплатна маска када је ушла у пословницу поште коју је она одбила да користи.

Једина особа која ће сносити последице због овог догађаја је радник поште који је објавио ове снимке са сигурносне камере, јер компанија сматра да је тако прекршио безбедносне процедуре и прети му отказ.

Извор: РТС 

Коментари / 0

Оставите коментар