Наташа Беквалац у недељу ће одржати концерт за памћење!

У недељу, 31.05, једна од најпопуларнијих певачица, Наташа Беквалац, одржаће концерт ексклузивно на YОУБОX музичкој стриминг платформи.

Забава 30.05.2020 | 14:29
Наташа Беквалац у недељу ће одржати концерт за памћење!

Након незапамћеног спектакла који нам је прошле недеље приредила Јелена Карлеуша, серија YОУБОX концерата се наставља, и једна од највећих звезда у региону, Наташа Беквалац, увешће нас у свој магични свет препун емоција и позитивних вибрација.

„Потрудићемо се да публика осети да је са нама на дивном месту у Војводини, које смо одабрали за локацију концерта. Организоваћемо романтичну ноћ за пријатеље пуну љубави.“

Поред својих највећих хитова, Наташа Беквалац извешће и неке старије песме које није никада изводила, као и неколико песама својих колега за које каже да имају посебно место у њеном срцу.

Мала плава, Мушко више не могу, Поново, Мала леђа, само су неке од нумера које ћемо имати прилике да чујемо у никада емотивнијем извођењу Наташе Беквалац.

- Овај концерт ће се разликовати од претходних јер сам се овог пута посебно потрудила и акценат ставила на емоцију. По први пут ће публика имати прилику да види испред камера моју породицу и пријатеље који ће бити уз мене током наступа - каже Наташа.

Извор: Ало.рс Фото: промо

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Директ

30.05.2020 13:16

И овај досадашњи задњи концерт је био чиста емоција. Само сам гледао да неће шта да пукне. :)))

ОДГОВОРИТЕ