Бекута Милици Павловић тражи дечка!

Пријатељице и колегинице певачице Ана Бекута и Милица Павловић проговориле су о приватном животу, како одржавају пријатељство упркос разлици у годинама и животном стилу, као и о плановима за будућност.

Забава 31.05.2020 | 14:25
Бекута Милици Павловић тражи дечка!

Пример сте да пријатељство и међусобна подршка на естради заиста постоји. Како вам је то пошло за руком?

Ана: Милица је једна од ретких певачица које су спремне да уложе сав свој труд у каријеру, што поштујем и зато она има моју подршку.

Милица: Исто тако је реткост да неко старији подржава нас младе. Наилазила сам на копља кад сам била на почетку. Људи су јако сујетни у овом послу, а Ану волим као свог пријатеља јер је пре свега велики човек и, наравно, слушам сваки њен савет. Ми смо као сестре, једна старија, друга млађа!

Да ли је теже градити певачку каријеру сада него што је то било пре неколико деценија?

Ана: Другачије се ради, нама је био приоритет да обиђемо све радио-станице и јавни сервис и то је било то. Данас је младима теже, али пут је отприлике исти. Потребно је четири или пет албума да би неко себе назвао певачем!

Милица: Не свиђа ми се огромна доступност Јутјуба као платформе, где данас свако себе може да назове певачем.

Осим о музици, колико често једна другу саветујете када је реч о љубави, везама...?

Ана: Милица није дошла на естрадну сцену да би се добро удала и то се види. Њој је важно да њен рад остане иза ње. Милици желим мушкарца за којим ће јој задрхтати срце, а неважне су његове године.

Милица: Срце, где си, зашто си се успавало (смех)? Па, погледајте љубав Милутина и Ане, да се свако смрзне кад их види! Сви знају да сам ставила каријеру на прво место, иако се многе удају, возе авионе, камионе… (смех). Што се тиче моје избирљивости, ту нема помоћи!

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-05-31/05312020013041.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1250" />

Да ли си успела да искорениш лесковачки акценат?

Милица: Нисам, довољно ми је десет секунди да се 'прешалтам'. Па, и Адријана Лима понекад у свој говор убаци акценат са свог поднебља, што је чини најсексепилнијом!

Извор: Курир.рс, Ало/Фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Нерко

31.05.2020 13:19

Јој Милице продо би 2 дидове њиве због тебе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

31.05.2020 15:09

За момка није проблем, Тиана Ајфон има момака и за Милицу, оне су колегице певацице и мозе да помогне.

ОДГОВОРИТЕ