Додиков савјетник и Гебелс модерног доба Перо Симић за пропаст "покретне болнице" оптужио БН Телевизију

Вишедеценијски савјетник Милорада Додика и Гебелс модерног доба, актер свих прљавих игара и човјек који је највише зла нанио самом Додику, Перо Симић, огласио се путем локалног портала Искра. Симићев текст су пренијели њему блиски режимски медији којим, иначе, из сјене управља Симић, а који се данас обрушио на БН телевизију као највећег кривца за пропаст тзв. "покретне болнице", ронећи крокодилске сузе због тога што народ није препознао "хуманост" великог хуманисте Славена Ристића, увозника шаторске шклопоције, коју су назвали "покретна болница". Текст који су пренијели РТРС и АТВ преносимо у цијелости.

Вијести 31.05.2020 | 20:00
Додиков савјетник и Гебелс модерног доба Перо Симић за пропаст "покретне болнице" оптужио БН Телевизију

Угледни пословни човјек и хуманиста Славен Ристић, без обзира на све неистине појединих манипулатора неће се одрећи своје доброте да помаже оне којима је помоћ потребна као и свих протеклих година до сада, навео је Перо Симић.

У колумни за портал "Искра" Симић је упитао "докле смо као народ догурали ако су међу нама најгласнији они који не разумију зашто нам неко жели да чини добро, или је то већ чинио, ако нема никакве личне користи од тога, да ли зато што смо се одвикли од доброте па сматрамо да нас неки људи својом добротом желе да понизе, је ли онда тачно да је лоше бити добар, а да је добро бити лош, јер да је добро бити добар, нико не би био лош".

"Сва та и још безброј сличних питања ових дана поставља сам себи и велики Хуманиста, са великим словом 'Х', Славен Ристић, пословни човјек из Бијељине, добротвор на добром гласу, власник успјешних фирми 'Глобал Балкан' и 'Технички ремонт Братунац', те велике фабрике у Намибији која запошљава, као и у Братунцу, на стотине Срба али и других народа и народности", истакао је Симић.

("Мобилна болница" у Залужанима коју је Влада Републике Српске платила преко четири милиона КМ)

Он је подсјетио да је на десетине појединаца немоћних и угрожених и организација које је овај велики патриота, по повратку из иностранства у Републику Српску, материјално и на сваки други начин радо помогао.

"Ријеч је о пар милиона евра. То је господин Ристић радио тихо, пуна срца, образлажући то Андрићевом изреком 'живот нам враћа само оно што ми другима дајемо'. И своје хумане потезе објашњавао је изреком да су 'најбоље у човјековом животу његова мала, безимена, незапамћена дјела доброте и љубави'. А управо тако, иза хуманисте Славена Ристића много је безимених и непубликованих дјела његове доброте", нагласио је Симић у колумни.

Оње истакао да посљедњих дана још једна изрека обиљежава Ристића у ово вријеме, након привођења крају епидемије ковид-19, а то је да се "највише лаже после лова и прије избора".

"У то се Ристић управо увјерио у вези са набавком мобилне болнице у чему је посредовао пуна срца, као хуманиста и патриота који жели да помогне својој држави. Посредовао је Ристић преко својих угледних иностраних веза са жељом да помогне држави и народу као патриота и хуманиста, без икакве користи за себе и своје фирме и примисли на то.Десило се да је испорука болнице каснила због недобијања на вријеме дозволе од Агенције за лијекове БиХ. Услиједио је низ административних потешкоћа и кашњења на које Ристић није могао да утиче. Лакше му је, нажалост, било посредовати у набавци болнице него добити дозволу од поменуте Агенције за њен увоз", додао је Симић.

У тај простор, наглашава се у тексту, "ускаче опозиција у Републици Српској и њихова фабрика лажи БН телевизија, власника Владе Тришића, својевремено правоснажно осуђеног на шест мјесеци затвора због утаје пореза".

"Ређају се имена српског политичког башибозлука, опозиционара Станивуковића, Вукановића, Шаровића, Бореновића и других који користе /не/прилику да причу о болници политизују и да путем, прије свега, БН телевизије и њихових истомишљеника из неких федералних медија и њихових медијских манипулација, на сав глас наметну изобличену перцепцију реалности, покушавајући да освједоченог великог хиуманисту Ристића представе као лопова који жели да ушићари на болници заједно са руководством Републике Српске. Управо онако како би они радили да су били у прилици", истакао је Симић.

(Перо Симић)

Он је додао да су тако још једном потврдили да је ријеч о беспризорним манипулаторима који би да лове људске душе, овога пута Славена Ристића.

"Наравно, то им неће проћи ма колико грактали, посебно на БН телевизији која свакодневно промовише стање хаоса у Републици Српској јер у томе, нажалост, види једини начин за остајање на овдашњој медијској сцени", наводи се у тексту.

О својој величини, истакао је Симић, хуманиста Славен Ристић довољно је рекао када се сагласио са одлуком Института за јавно здравље Републике Српске, које је услиједило након "отезања" добијања потребних дозвола за увоз болнице од Агенције за лијекове и медицинска средства БиХ.

"Поред тога, Ристић је потврдио да ће његова компанија путем добављача извршити поврат средстава које је Република Српска дала за болницу уз напомену да је јавна сва документација за набавку ове мобилне болнице. Упркос чињеницама које смо навели, а које поменути опозиционари и њима блиски медији не желе да виде, они покушавају стварати увјерење да је прича о болници прича о некој превари, управо користећи блеф пометње и преваре. Тако покушавају да колико толико ојачају своју лошу предизборну ситуацију, злурадо покушавајући и једног великог хуманисту, патриоту и успјешног пословног човјека именовати лоповом. Понашају се као својевремено комунистичка клика која је прогањала угледне и успјешне пословне људе и домаћине које су називали поспрдно кулацима", наглашава се у колумни.

Симић наводи да то "раде исти они људи који су колико до јуче грактали и пласирали лажи на већ дуже времена највећу компанију у региону у области нискоградње 'Интеграл инжењеринг' и њеног власника Слободана Станковића која је с правом данас понос Републике Српске".

"Код опозиције у Републици Српској, која олако гракће на хуманисте и добротворе, и њихових поменутих медија нема обзира ни према истини, стварности, ни према достојанству грађана и њиховој интелигенцији. Зато их грађани на изборима и кажњавају. Тада ће утихнути и њихове блеф пометње и преваре и медијске манипулације", констатовао је Симић. 

(БН/РТРС/АТВ/Искра)

Коментари / 113

Оставите коментар
Name

Странац.

31.05.2020 18:04

Добар за збор на мањачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

31.05.2020 18:25

Која будала треба бити па ово изјавити. Што вам смета БН ТВ? Све сто изјаве имају доказе. Сва те осуде на БН тв иду од секте и миће трецине. Коме сте ви хтели помоци за 4 600 600км. Са оним полу шаторем где овце пландују.

Name

Гоги

31.05.2020 18:49

И ако је од ове будалетине много је....колико со добио лове од Ристица да ово напосес мису????

Name

ДУШЕБРИЖНИК

31.05.2020 18:52

Перо Симић дно дна, личност без карактера, завршио једва средњу школу. Живи на крилима Милорада Додика, нерадник тешки. Добро зна напљувати некога кад затреба, као што то чини и сада. Добар је друг са Зорицом Цвјетковић, често пију кафу. Нека их нека се друже. Перо губитник.

Name

професор

31.05.2020 19:07

Ко је Милорад Додик знамо. А сада упознајемо и његове "референце". Све у свему резултати и једних и других оправдава њихов статус. А тај статус је углавном нерад без икаквих резултата!

Name

Бурле, насе је боље!

31.05.2020 19:13

Мозе ли се преко Славена Ристица купити трактор, али за хуманитарне сврхе?

Name

Дијаспора

31.05.2020 19:19

Па за то је био и НАМИЈЕЊЕН,али отело се!!!

Name

Милиони камиони

31.05.2020 19:19

Успјешна фирма глобал балкана промет 20 000 км. Па висе годишње има киоск код нас на палама

Name

ПАМЕТИ НИКАД ДОСТА

31.05.2020 19:31

Који кретени онај Ристиц и гос.Гебелс оптузују лупетају али успут и узимају ове сектасе треба игнорисати а не експонирати пред јавности

Name

Знакови

31.05.2020 19:34

Јесте ли примијетили да су се и Пери и његовом шефу иДодику скривила и скупила уста, да једва говоре?! Не може толико лажи да се превали а да останеш нормалан.

Name

Кока

31.05.2020 19:39

Сатор је добар али не за болницу него за клинику ухо-грло-нос. Разлог је тај да оци не треба никако укљуцити да са с њима види сав тај јад!

Name

БН1840

31.05.2020 21:25

Ја незнам да ли је тај Ристиц лопов и незнам да ли се власт уградила у набавку,али знам да није нормалан онај ко је купио ту пољску болницу.Та болница је требала да иде за вијетнам у дзунглу,као тријазни објекат,не као болница у којој би људи лезали 15,20 дана.то је одраз неписмености,глупости,исхитрености за коју неко мора да одговара.а вјероватно је било и разних уградјивања.

Name

9176007003

09.06.2020 20:39

Устасе оставите на миру Перу Симица

Name

Никола

31.05.2020 18:04

Е јадо јадни,ако је за све крива БН ТВ,узми пиштољ и убиј се!? Лоповлук тебе и твојих сатрапа,одавно је видљив свима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

31.05.2020 18:35

Није то ништа ново, овде се окривљују они који открију и ухвате лопова а не лопови. БН, но сикирики?

Name

кмкок

31.05.2020 18:04

На каквим је овај дрогама? Или мисли да смо ми сви толике будале... Или је само дјубре безобразно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источно Сарајево

31.05.2020 18:31

Он је био и Караџићу савјетник.Па га издо.Ђубре обично којем се сигурно ближи крај.Најбоље му је да заврши као ГЕБЕЛС ако има м..а.

Name

Ре

31.05.2020 18:39

Бн набоља тв и портал. Зато смета похлепним олошима. Увјек уз народ и правду

Name

Све ван памети

31.05.2020 19:25

Нај боље да уведете резим народу да не смије гледати тв и цитати новине у којима се спомиње крадја и криминал који је на рацун дрзаве

Name

Милош

31.05.2020 18:06

Перо Симић је човјек који сваки минут смишља како коме да нанесе зло и измисли неку подвалу! Такав је цијели живот,то знају сви у Бијељини!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре милош

31.05.2020 18:27

Био и остао бијељински клошар.

Name

Ре Милос

31.05.2020 19:18

Сто га трпите у Бијељини ?

Name

Љубо

31.05.2020 19:35

Перо је издајник ко и његов шеф Миле. Само пљује по народу и опозицији. Подршка за Бн тв не може Перо ништа он је обични миш.

Name

Пролазник

31.05.2020 19:39

35 год га знам и никад љепу ријеч нисам чуо за њега, многе је он у црно завио, што својим писањем што својим понашањем и поступцима!

Name

Семберац

31.05.2020 18:06

Перо,вјечити сплеткарош и лажов!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ојјјојјјј

31.05.2020 18:07

Па ко је сад тај Симиц Ропе....Перо здеро ста сад он умисља...ојојјј кавих све око себе баја скупио..сунце ти калајисано....мора бит пропаст..ојојјјјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

31.05.2020 19:09

Стврно им је болница .Стид их било.Да није залосно,било би смијесно.

Name

све,све

31.05.2020 19:28

Свесу то лопови који краду и отимају од народа и дрзаве па кад народ све то сазна онда су сви криви и нико није управу ако вода није натјерана на њихов марс,дјубре

Name

БАЊА ЛУКА

31.05.2020 18:08

Какав сеоски кретенчић ај мрш битанго лоповска пас ти ј... матер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРУЈО

31.05.2020 18:08

Одакле је испливала ова коментаторско савјетничка будалетина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Донације

31.05.2020 18:11

Ниста ново..Само јос једна Подгузна мува ..Оцајни пропали колумниста..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зар

31.05.2020 18:39

Зар је е овај кретен још жив.Како за ову болницу тако нешто да изјаве.Све је отишло до врага кад се даје простор оваквим КРЕТЕНЦИНАМА.Дали је могуће ово.Има ли ико да очисти ово смеће.

Name

јебига сад

31.05.2020 19:31

Криво је њима измаче се једно три милинцица од тога свега стосу требали смувати ,,лопови као овај бедил

Name

Шоне

31.05.2020 18:11

Е мој Перо, не треба мени БН ТВ да видим да сте ви сви једне велике лопуже и криминалци и да нема ни једног посла у који се ова власт није уградила. Ова лакрдија од пок болнице је само кап у мору ваше неспособности и ваше похлепе. Ви је нисте за 2 мјесеца успели монтирати а причате да ће нам можда затребати и шта да нам је затребала.... Зато плаћени љигавче ћути јер немаш ни људски а ни морални кредибилитет да критикујеш никога а камоли једину тв коју нисте успели купити а ону РТРС и АТВ не можеш ни назвати тв јер су обични билтен СНСД а који нико осим вас и не чита...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОБИ ДИК

31.05.2020 18:38

НИЈЕ ПЕРО СиМИЦ НЕГО ПЕРО СМРАД задње скрабало има ГОБЕЛСОВЕ генн

Name

Европа

31.05.2020 18:13

НА ЛИЦУ ОВОГ ЗУЛУМЦАРА ВИДИ СЕ СВА ЗЛОБА И МРЗЊА МЛАДИХ ПОЛИТИЦАРА И РОДОЛЉУБА ! УМИСЛИО ЗУЛУМЦАР СИМИЦ ДА МАФИЈА МОЗЕ ДА РАДИ СТА ХОЦЕ,КРАДЕ ,ОТИМА, УБИЈА,ПЉАЦКА,ПОНИЗАВА,ПРОТЈЕРУЈЕ ! МИСЛИМ ДА ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО ДОЛАЗИ КРАЈ ЗУЛУМУ НАД НАРОДОМ !САМО НАПРИЈЕД МЛАДИ ХЕРОЈИ ! НАРОД НЕЦЕ ТО ЗАБОРАВИТИ !НЕКА ВАМ ЈЕ СА СРЕЦОМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разумно

31.05.2020 20:17

АКО ЈЕ ОВО БОЛНИЦА ОНДА ЈЕ И ПЕРО СИМИЦ НЕКИ НОВИНАР НЕКА ОНАКВУ БОЛНИЦУ КУПИ ДА ЛИЈЕЦИ СЕБЕ И СВОЈЕ КАД МУ ЗАТРЕБА!

Name

Ајфинка Перисицка

31.05.2020 18:14

Сваким демантом само се откривају колико су неписмени ..Засто не доказу да је опрема на Царинском терминалу..Славенко није знао ни процедуру увоза а камоли да набави покретну болницу..Праву покретну болницу а не сатор склепан у Братунцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

31.05.2020 18:14

Коме причаш ти па не живимо ми у Занзибару,па смо туристи овдје и хоћеш да вјерујемо теби а не својим очима,заузми мјесто у Фочи први,ајд здраво...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роб

31.05.2020 18:16

Управу је човјек, да није БН прошло би!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јад и туга

31.05.2020 19:34

Коме ова будалетина мозе да буде савјетник јадна нано ја зигова,ово је обицно смеце

Name

Ранко Ковачевић

31.05.2020 18:16

Зар није крепо, петоразредно лспрдало?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

31.05.2020 18:24

ОВО ЈЕ БУДУЋИ КУВАР У КПЗ-У САМО СТРАЖАРИ ЋЕ МОРАТИ ПАЗИТИ ДА ИМ НЕПОКРАДЕ СО И БРАШНО.

Name

Јое

31.05.2020 18:25

Зив је!Има нас свакаких....

Name

Јое

31.05.2020 18:42

Ух,ал нахвали Славенка,ни родјена мати га не би овако нахвалила,каква морална громада....,а ми зли и покварени (а каква мозе бити опозиција овој власт?) не препознајемо "доброту". Па онда ницим изазван убаци ту и " Интеграл" ,и Станковица,јос једног "добротвора",који је из овог друства,до сада,исисао висе од милијарду КМ.Ако су нам " добротвори" овакви,какви ли су нам тек лопови?За полтроне знамо какви су...

Name

СРАМОТА

31.05.2020 19:06

У ПРАВУ ЈЕ ! ИНТЕГРАЛ ИЗВУКАО МИЛИЈАРДУ ЗА СЕБЕ И ДРУЗИНУ А НАРОД ЦЕ ВРАЦАТИ НАРЕДНИХ НЕКОЛИКО ГЕНЕРАЦИЈА . БОЗЕ , БОЗЕ . НАРОД ГЛАДАН А ОН ОДОБРАВА КРАДЈУ МИЛИЈАРДИ.

Name

Бојан

31.05.2020 18:20

Перо лопузо ....Добро сте купили сатор сад га продајте цици глобусу да га узме за свадбе ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.05.2020 19:37

Кад је сатор био добар застога врацају ,засто нису оставили па доказали да је добар и да народ буде задовоља ,само крадја

Name

Бос

31.05.2020 18:20

Знамо како је Гебелс заврсио,а сто се тице БН тв ,они су једино свијетло у овом мраку званом додикстан.Свим срцем за насу БН тв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

31.05.2020 18:21

А зашто се уз овакве текстове не дијеле и кесе за повраћање?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

31.05.2020 18:22

Врати паре па пјевај ста хоцес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

31.05.2020 18:23

Де, интилигентни, објасни, шатор, 4, 2 милона.... на ливади,... засто. За фешту СНСД.... А добротвор паре, и коверте мафији. Е свака цаст на интелекту...??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиља Јокић

31.05.2020 18:23

Овим савјетницима треба забранити да раде..... УПРОПАСТИШЕ НАС..Они и њихове идеје... ? ? ? ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Поповић

31.05.2020 18:24

Овај Симић је чисто зло од човјека! Такав подлац и подваљивач и јесте само производ Додикових полтрона и дупеувлакача из СНСД секте! Зато и не чуди овакав идиотски и смећарски текст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

31.05.2020 18:24

Тешки болесник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

31.05.2020 18:26

Перо Симићу ти си највећа наказа људског рода.Што не изнесеш шта си и ко си био прије рата,откуд теби и твом пајдашу Додику безословно богатство које имате,ти си обична људска хуља којој би најбоље било што се тице морала и поштења да гурнеш главу у пијесак јер је много покварена и ружна.Ти и такви као ти сте донијели више јада и сиромаштва овом народу него они са којим смо ратовали.Вас једини посао је да кујете планове како што висе опљачкати овај Народ,а онда да би то заташкавали да правите тензије измедју бошњака и срба.Да имас имало морала,а немас,неби смио да у та уста прљава узимас било кога из опозиције,а поготово једину објективну информативну кућу,а то је БН телевизија.Све полако излази на видјело,сав Ваш прљав веш.Ако се овако настави са падом економије,а хоће,врло брзо це изаци на видјело све лажи које власт пласира,а сви добро знамо да Република Српска не мозе да опстане финансијски без кредита и помоћи са стране,а то хоце да Вам доказу из ФБиХ које стално понижавате и зато неће да одобре подјелу кредита ММФа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старословен

31.05.2020 18:28

Лазес Перо лазес и паре за то примас.Дали некад имас гризу савјести због тога или новцана корист превлада твојим емоцијама.Видис ли некад у људским погледима презир.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

31.05.2020 18:31

Добро је нешто овако прочитати чисто да се зна да нас има и оваквих, а нема се ту шта посебно коментарисати, то је једноставно матрица. Ако догађаји око ове покретне болнице нису људима отворили очи, онда нам нема помоћи-

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

31.05.2020 18:32

Тешко ономе кога ти савјетујеш и браниш. Тај је луђи од тебе. Добар си савјетник за лоповлук. Не треба народу да гледа и слуша БН. Довољно је да види вашу имовину, како живите и сви ће видјети ваш лоповлук. Да није БН телевизије били би у тоталном мраку као Сјеверна Кореја, а скоро и да јесмо, само још да ходамо улицом климам главом и аплаудира о када видимо бајин билботд. Јадо мало умни, наведи једну државу осим нас Ц горе итакозваног Косова да само њихова родбина има фирме и само они пролазе на тендерима, да пљачкају народ. Дали би Вучић то дозволио својој родбини. Никада битанго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоде2

31.05.2020 18:32

Је*оте ово болнице па ово не може бити ни азил за цуке ала људи знају зарадит свака част, док је оваца бит ће и вуне!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

31.05.2020 18:33

Кад је пресијецање врпце Петре нејаки. Како це се звати болница ,нек се зове СНСД кад је тако фалите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професионалац

31.05.2020 18:34

Нови или стари Гебелс,небитно судбина им је иста !!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаја

31.05.2020 18:34

Познати лазов и манипулатор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

31.05.2020 18:34

Да ли има одвратнијих људи од резимских новинара??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

31.05.2020 18:34

Симићу, колико си до сада пара узео на основу плата, а колико је пара РС уштедила или зарадила од твога "рада"? Мрш, крпељу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Танацковић

31.05.2020 18:35

Боље да сте себи смањили плате 3мј. по 50% и подијелили грађанима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадранка Достић

31.05.2020 18:35

Битно је да је неко крив,да нису они који су посли да краду па их неко спријецио,јадни сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

31.05.2020 18:36

Сумњам да ико на овом свијету мозе окупити толико фукара као Баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.05.2020 19:00

Нико,све сто је било багре,лопова,лазова...Баја је окупио око себе,ко господар мува.

Name

Ре

31.05.2020 19:03

Срам те било, то су све сами интелектуалци, на фаци им се види, ха ха....

Name

Миле

31.05.2020 19:11

Мислим да Симића боли мали мозак вјероватно је био уграђен с додигом у болницу па се оклизнули паре јер ристиц нема кубика и нек престане бити хуман с нашим парама

Name

ЈА

31.05.2020 18:41

Нисам ни процитао до краја, одмах видјех да прица нека будала. Ау на ста су спали Славен и Додик да их брани луд цовјек, одма се види да је цовјек у дубокој сизофреној коми. Али сто је трагикомицно да ртрс и атв, спали да објављују изјаву овог лудог паценика и стопостотног неурацунљивог цовјека. Еј мој хуманисто, доброцинитељу и патриото Славене, ево у цијем си рангу и нивоу, ко те брани од народа.!!!! Будала увјек било и увјек це их бити.!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.05.2020 20:12

У праву си. Није ми јасно чему "одбрана" госп.Ристића? Њега нико не помиње. Овде су спорне особе на власти које су одлучивали о набавци. А он, он је споредни лик у цијелом процесу. А свакако подржавам ово да је јадно ко њега брани.

Name

Нострадамус

31.05.2020 18:42

Само напријед БН зелимо вам сву срецу само наставите тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања Марић

31.05.2020 18:49

Хајде, шта се сада правдате и ко још вјерује у тобожњи хуманизам у свијету бизниса и политике, поготово ове која се води на начин слике горе, довољно је само то видјети..., без да се и зна или не зна шири круг особа које се сада спомињу и фокусирају, попут тог Ристића за кога можда већина није никад ни чула, како би се скренула пажња са главних актера у овој промашеној причи...И то није "изобличена перцепција реалности", већ је било просто очекивање свих да се реално види та покретна болница, а не само ливада са шаторима...Не драмите, нема правде овде, шта вас брига, шатори ће бити спремни за предизборне скупове, ма идеални, то је тај ниво...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно дна

31.05.2020 18:49

О хуманости која коста цетири ипо милиона Симицу власт је најјаца дрога по грбаци народа. Када сте тако хумани сто свој новцаник не извукосте него народне паре дајете за васарски сатор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Калина

31.05.2020 18:52

Добро смо и зиви ста се ради.. ово је горе од 20 Наркоса..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срб ин

31.05.2020 18:53

Срећа па имамо БН. Једини Медиј које смије јавно указати на све преваре и лажи актуелне власти. Перо и остали сатрапи, готови сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јебем ја маму БН-у

31.05.2020 19:00

БН-у се треба најебати маме мало, зна се ста за кога и због цега раде.. маму ли вам јебем

Name

Ре за овог лајавог пса

31.05.2020 20:19

Сви ми знамо ста ви сектаси радите и да вас истина боли. Керу миран буди. БН тв најбоља телевизија!!!

Name

БН НАЈАЦИ И НАЈБОЉИ

01.06.2020 08:23

ОВЕ ДЗУКЕЛЕ МОГУ ДА ПЉУЈУ И ЛАЈУ ТАКО ИХ ЈЕ ВОДЈА НАУЦИО,АЛИ БН ЈЕ БН И ТУ ЈЕ ТАЦКА НИЈЕ ТО,,АТВ.И РТРС

Name

Конспирација

31.05.2020 18:53

ја колико се оваца мозе склонути од кисе под ону стреху звану ''пољска болница''

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПВАЈ КОЊ

31.05.2020 19:09

Као да је побегао из ДИСОВЕ ПЕСМЕ "НАШИ ДАНИ"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

31.05.2020 19:13

Никад нећу заборавити фацу и смијех Симић Пере , који стоји иза Додика кад говори новинару Миши Видовићу да би волио да му скочи тлак и да добије инфракт, због некаквог писања о изградњи зграде владе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

31.05.2020 19:39

Такви су сви који имају било какве везе са Снсд-еом и Додиком.Да нема МЗ неистомисљенике би затварали у логоре.

Name

Гога

31.05.2020 19:17

Па па идиоте, готово је гдје цес бјезати послије избора хуљо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Варсава

31.05.2020 19:21

Ех ,кад би могли јос да одузмете право народу да не гледа БН Телевизију онда бих све било по вашем ,само измишљате и перете себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

31.05.2020 19:27

Уффф.Овог Ристића режим кује у звијезде .Овако су само комунисти описивали Тита!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

31.05.2020 19:30

И Бато Бобар је био хуманиста и помагао и кад је највише помагао деси му се то што му се догодило а из сефа испари 15 милиона а Бато се није ни охладио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миралем

31.05.2020 19:45

БУДАЛА

Name

лола

31.05.2020 19:39

Идиот,лизогуз додиков.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕМИСИЈА "ИСПОД ТЕПИХА"

31.05.2020 19:57

Надам се да це доци и тај дан када ће ова олос отици испод тепиха у сваком смислу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урос

31.05.2020 20:01

Ста кукас клосару један. Зао ти сто ти је пропало јер си се уградио као и други. Кинези за седам дана направили болницу за 3000 лезаја. Ви два мјесеца монтирате сатор. Сад вам сви криви јер су вам пропали милиони да ставите у дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

31.05.2020 20:04

Ја сам мислио да је овај паметнији. Што ли не наведе "небитне" детаље.... Кад је поднесен захтјев Агенцији за лијекове и зашто нису добили дозволу. А ово о "добротвору" то пас с маслом не би прогутао. Мој перо, зар је то све?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луда Куца

31.05.2020 20:08

Перо Симицу јебо ти Бурлета,а Бурле тебе у Злопњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

31.05.2020 20:08

Било би смијешно да није залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо Симиц

31.05.2020 20:24

Или је Симо Периц.. Ма исти к...ц

ОДГОВОРИТЕ
Name

да је..

31.05.2020 20:27

Да је уредник ТВ БН Бог из лакташа онда би била добра и не би је критиковали,јер где је БОГ уредник тамо нема критике као например РТРС и АТВ итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р.С.

31.05.2020 20:32

Е мој Перо из ког ли ти разлога ово пишеш???? Па знаш и сам да наши људи у Африци нису осигурани, плате нису редовне!!!! Је ли мислиш да су отишли у ту дивљину што им се свидја( овдје им лијеп живот???). Одведи Славена код неког доброг Психијатра па нека ти каже своје мишљење о његовом психичком здрављу. Са колико је пара дошао овамо из иностранства??? Повезао се са људима који се баве сумњивим пословима и перу паре гдје год могу, СА ТИМ ПАРАМА ЈЕ ДОШАО!!! Народ нема шта да једе а он се возика (Авиони, Мерцедес, Порше), је ли то дошао и плакао код тебе да напишеш нешто у његову одбрану јер он реченицу НЕ ЗНА саставити???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Тешандић

31.05.2020 20:37

Па зашто овај Додиков савјетник не објасни зашто нема болнице односнои зашто се одустало од ње и зашто се страх увукао међу профитерско мафијашку мрежу због догађаја у Федерацији БиХ у вези респиратора.Савјетник је себи дао за право да осуди народ" како сам не зна шта му је добро" .Па "добро му је савјетниче да храну једе из јавних кухиња "док ти савјетујеш ове што члановима своје породице дају кредите од 3.милиона марака ,намјештају тендере ужим и ширим члановима своје фамилије , Имају виле и резиденције не знају ни они гдје више возају се авионима хеликоптерима јахтама и другим" превозним средствима итд итд.Савјетниче за тебе у Р. Српској не влада стање "хаоса," јер ти си напунио своје џепове до врха као и ови ментори које безусловно служиш А што се тиче кажњавања итд мало си "полупао лончиће" на овим просторима једино је кажњен народ , а кажњавају га профитери новцем који су опљачкали од њега да би између осталог плаћали такве савјетнике као што си ти односно нај обичније рекламере и пропагаторе њиховог" лика и дјела."

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

31.05.2020 20:59

Ријетко велико ђубре. Слика и прилика "државе".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

31.05.2020 21:04

Кога саветује овај глупсон,ја сам помислио да је он у некој инвалидској пензији . Ста он зна за хуманост ,јер само у лополуку годинама краду од народа и дају њима. .Сто су се препали бн телевизије . Ха ха. То су антраге и крвоздери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тд

31.05.2020 21:17

И овај је савјетник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

31.05.2020 21:25

Ово није комплетна болница која је набављена. Остатак је у Маховљанима и блокиран је увоз остатка опреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Портал

01.06.2020 04:53

Наравно да је БН крива јер преноси оно што други прецуткују

ОДГОВОРИТЕ
Name

САТОР

01.06.2020 05:37

СТА СЕ БИЈЕЛИ У ЗАЛУЗАНИМА ? ТО ЈЕ,,САТОР,,,НАСИХ АГА....ЗВАНИХ ЦОРОНА ПРОФИТЕРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

01.06.2020 07:19

Засто бих ја врацао кредите који су спрцали овакви и слицни. Покрали и процердали 6 милијарди а ја бих то требсо врацати тако сто нецу имати основно за зивот. Ћао, довиђења нек вам то враћа ко хоће.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амер

01.06.2020 07:23

Смеће људско ,покварено, смрдљиво фујјјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аајјјде

01.06.2020 07:53

Фаца му све говори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

01.06.2020 15:17

Наравно да је куповина ове скаламерије лов у мутном. Па у сваком селу има школа, чврстих објеката на претек. Није ово 1943. И битка на Сутјесци и висовима Зеленгоре. И у рату смо амбуланте и болнице формирали по кућама и зградама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

01.06.2020 20:41

Двије ствари су бесконачне. 1.космос 2. Људска глупост Мада за космос нисам сигуран

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инфо

01.06.2020 21:48

Тај Ристић је власник ничега. Због чега потенцирају ту причу да је он власник? Питање је да ли је он у опште и видио Намибију. Власник ЕЛW Глобал-а је Ницк Миллер и његов син Цхристопхер Миллер. Овај фићфирић само води то њихово овдје у БиХ. Као што у Намибији тамо има неки локални црнац да управља послом, тако је и овај Ристић обични директорчић за БиХ. Остале лажи није вриједно ни коментарисати, да се није увезло због Агенције за лијекове (којој није ни послат захтјев), да је овај хуманиста ко фол помагао (а улијепо наплатио своју помоћ) и све остале глупости...

ОДГОВОРИТЕ
Name

тугомир

03.06.2020 16:00

Коме је ЦЦН доброга и поштенога донијо????

ОДГОВОРИТЕ