Наташа Беквалац приредила ноћ за памћење! (ВИДЕО)

Наташа Беквалац концерт је приредила за све оне који је воле, а који су могли да прате преко видео-платформе, потпуно другачији од свега до сада виђеног.

Забава 01.06.2020 | 18:53
Наташа Беквалац приредила ноћ за памћење! (ВИДЕО)

Наташа Беквалац концерт је осмислила у једном потпуно бајковитом маниру, направивши штимунг на који смо већ помало заборавили. Без специјалних ефеката, летења изнад бине и пиротехнике, успела ја де створи једну савремену музичку бајку.

Лежерна и опуштена, са друштвом окупљеним крај базена и уз светлост свећа и дискретног лед осветљења, Наташа Беквалац је уживо извела неке од својих највећих хитова.

Насмејана и добро расположена, приредила је незаборавно вече за све оне који је воле, али и оне којима одговара да на овакав начин уживају у њеној музици.

Све је пажљиво припремано, а да све буде баш онако како је желела побринула се Кристина Беквалац.

Ноћ је била идеална за песму под звездама, а комадић тог неба успела је да пренесе и свима онима који су је ове ноћи, овог последњег дана маја, гледали.

Са децентном шминком, опуштена, у лежерном оделу и зализане косе, уз пратњу бенда Наташа Беквалац концерт је водила сигурно и опуштено.

Ређали су се хитови а Наташа Беквалац концерт није прекидала нити правила паузе. Окупљени су се забављали, певали с њом, а добра атмосфера се осећала и у ливе преносу.

Као што је и обећала, Наташа Беквалац концерт није одржала сама и није изводила је и хитове својих колегиница као што је и обећала. А онда јој се придружила и Беби Дол! Заједно су отпевале легендарни “Бразил”…

Мреже су се усијале, а њене баладе су носиле поруку свим заљубљенима, али и онима несрећним у љубави. Наташа Беквалац концерт је подарила управо њима.

Баш због такве, присне атмосфере, Наташа Беквалац концерт је учинила магичним. Сви који су је пратили у ливе преносу су уживали, јер та врста емоције није иста као на великим, дворанским концертима.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бразил ???✨ @беквалцева @yоубоxмусиц #натасабеквалац #yоубоx #цонцерт #лове #бебидол

Објава коју дели ?????? ???????? ?????? ? (@беквалацфан) дана

А да су и присутни уживали у овој бајци, сведоче и снимци на Инстаграму. Ноћ за памћење и бајка која се исписала музиком…

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Директ

01.06.2020 17:03

Повратак у 2000-е. :)))

ОДГОВОРИТЕ