Скандал: Британски двор се одрекао принца Ендруа због педофилије!

Син британске краљице Елизабете ИИ (94), принц Ендру (60) одступио је од краљевских дужности прошле године због скандала везаног уз његовог покојног пријатеља Џефрија Епстина, који је био оптужен као с**суални предатор.

Забава 01.06.2020 | 20:05
Скандал: Британски двор се одрекао принца Ендруа због педофилије!

 Медији су почели повезивати принца са целим скандалом због чега је војвода од Јорка замолио краљицу да одступи од обавеза које извршава у име краљевске породице, а краљица је ту његову жељу испунила.

Ипак, сад изгледа да се принц неће вратити обављању својих краљевских дужности.

"Принц се надао да ће та промена бити краткотрајна, али то се није обистинило. Краљевска породица се не намерава бавити његовим положајем."

Краљичин син већ је осетио како је то кад ти ускрате нешто на што си навикнуо. Тако је британска влада променила праксу подизања застава за краљевске рођендане па се оне више неће виорити за рођендане скандалом погођеног принца Ендруа, што су применили одмах.

Промена је уведена како би обухватила припаднике краљевске породице који су се повукли из јавности и не обављају више краљевске дужности.

Подсетимо, принц се повукао из јавности након ексклузивног телевизијског интервјуа за ББЦ у Бакингемској палати, који се емитовао у Великој Британији 2019. године. У њему је одговарао на низ неугодних питања, а бранио је и своје пријатељство с преминулим Американцем Епстином, који је био оптужен као с**суални предатор. Једна од Епстинових жртава, Вирџинија Гуфре, тврди да је принц Ендру имао с њом односе кад је њој било тек 17 година.

Све је описала детаљно пред савезним судом на Флориди.

Ендру негира тврдње да је имао односе са 17-годишњом девојком, коју му је наместио милионер Епстин, а који је пронађен мртав у затвору у октобру прошле године. Но, ово није први пут да принца повезују с контроверзама. Неколико је пута био под истрагом и то због сусрета са Саифом, сином либијског диктатора Моамера Гадафија. Такође, имао је блиске везе с Тимуром Кулибајевим, зетом тадашњег председника Казахстана, који је купио једно од принчевих имања за три милиона фунти више него што је принц за имање тражио.

Извор: Курир.рс / Тхе Сундаy Тимес / 24сата.хр Фото: профимедиа

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миркан

01.06.2020 19:01

Досадни сте више и ви и ваши прекиди.Кога то више и занима да ми је знати?

ОДГОВОРИТЕ