Јелисавета неће на трудничко, заказала шест представа у низу!

Јелисавета Орашанин је активна трудница. Глумица, која је у четвртом месецу трудноће, још увек нема намеру да иде на трудничко боловање, већ ће цело лето да проведе радно.

Забава 02.06.2020 | 15:55
Јелисавета неће на  трудничко, заказала шест представа у низу!

Она је заказала чак шест играња представе "Хотел 88" у низу, а прво је већ за неколико дана.

Како сазнајемо, она с колегама увелико ради и на наставку ове представе који ће се звати "Соба 69". Супруга кошаркаша Милоша Теодосића, по свему судећи, одлично подноси друго стање, што није био случај са првим дететом јер је тада, подсетимо, имала ризичну трудноћу.

- Током читаве трудноће примала сам редовну терапију јер ми је дијагностикован висок ризик на тромбофилију. Нажалост, тестови код нас веома су скупи, тако да се код нас раде тек након што жена доживи три побачаја. Не волим да причам о приватним стварима, али ово искуство желим да поделим управо да бих пренела поруку женама да не одустају - рекла је глумица три месеца после првог порођаја за "Сторy".

Она је детаљно описала и како је изгледао порођај.

- Мој порођај је дуго трајао, била сам веома исцрпљена и уморна када се она родила и сећам се да сам само помислила како је слатка. Верујем да ће се свака жена сложити да тек неколико сати након рођења детета постанете свесни свега, односно тек када дође до физичког контакта и кад узмете бебу у наручје. Мислим да је мени требало неких десетак сати док нисам осетила ту срећу. Мама и сестра су биле уз мене. У Америци је систем такав да било ко може да буде са вама на порођају. Такође, у породилишту беба је све време са вама, али и чланови породице - испричала је тада глумица.

Извор: Курир.рс Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

02.06.2020 18:02

Изузезтна зена.Са срецом Јелисавета.

ОДГОВОРИТЕ