Сексуалне разлике у младости и зрелом добу као небо и земља

Кад је млад човек нема тарабе где није имао секс! Кад остаре као да иду пред стрељачки вод! Доктор Солаковић открива ТРИК за одличан СЕКС!

Здравље 24.06.2020 | 07:07
Сексуалне разлике у младости и зрелом добу као небо и земља

Доктор Емир Солаковић је говорио о сексу и благодетима секса, као и ризицима који могу да нас задесе ако не водимо љубав на прави начин. Дао је и савете младима који су жељни да се докажу, пре свега је истакао да је битан квалитет, не квантитет.

"Кад је млад човек, њему је важан само секс. Исто као ајкула, она зна за две ствари, секс и храна, не зна друго. Човек кад је млад, само му дај секс. Нема дрвета, нема крова, нема тарабе где није водио секс. Онда и мисли да зна све о томе, а не зна ништа. Секс је квалитетан само кад има љубави, нежности и емоција.", започео је причу доктор Солаковић.

"Кад остарите, тад вам је већа жеља да везете гоблен и плетете ћилим, него да се са неким метиљате по кревету. Кад већ морате ићи у кревет, то вам је онда као да сте кренули на стрељачки вод, немате више жељу за њим.", истакао је.

"Секс мора да буде са емоцијама да би било реакције. Само животиње имају кост, код њих нема емоција. За секс је добро све што је добро за срце и што шири крвне судове."

На питање шта је узрочник импотенције, доктор каже:

"За секс мора бити укључен мозак. Не иди у кревет ако ти није укључен мозак. Не иди, обрукаћеш се, боље не иди", јасно је одговорио.

"Морате бити нежни. Квалитетан секс је кад вас неко мази, кад вас гледа у очи, а врхунац траје 84 секунде. 87 посто жена је први оргазам доживело самозадовољавањем. Мушкарци траже што чешћи секс, траже број, а жене траже квалитет", додао је.

Честа је појава да младићи користе вијагру и друга помагала да би се доказали као љубавници, а Емир Солаковић има одлично решење за то.

"Они желе да се докажу да су фаце. Уместо вијагре и камагре, идите у теретану. Тада се лучи тестостерон, кад вежбате. Морате бити растерећени у глави и морате имати природан тестостерон у себи од бављења физичком активношћу. Вежбање замени ту вијагру", саветује доктор.

Доктор Солаковић је дао и једно озбиљно упозорење, испричавши шаљиву анегдоту:

"Звао ме је пријатељ који је срчани болесник, а хоће секс. Питао ме је за помоћ. Ја сам онда ангажовао хитну помоћ да му стоји испод прозора. Он води љубав, а хитна га чека са носилима да не би добио инфаркт".

(Курир.рс/Соурце.ба/Фото: Принтсцреен, Yоутубе)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Свака

16.08.2020 09:07

Вам злата вриједи.

ОДГОВОРИТЕ