Бекер: Не треба критиковати првог тенисера свијета

Легендарни њемачки тенисер и бивши тренер Новака Ђоковића Борис Бекер рекао је да не треба критиковати првог тенисера свијета због организације Адриа тура у Београду, који је прекинут наредног викенда у Задру након што је установљено да је неколико тенисера било позитивно на вирус корона.

Тенис 27.06.2020 | 10:40
Бекер: Не треба критиковати првог тенисера свијета

Након отказивања хуманитарног турнира у организацији Новака Ђоковића, стигло је много критика на рачун српског тенисера.

Огласили су се Ник Кирјос, Енди Мари, Нора Рубин и многи други, али бивши Ђоковићев тренер сличног је мишљења као и Горан Иванишевић, Дајана Јастремска, Маријан Вајда, Богдан Богдановић и многи други спортисти и познате личности који су стали у одбрану Новака Ђоковића. 

"Тај спектакл је имао племениту сврху, желим да одбраним Новака. Мислим да су критике на његов рачун неправедне. Разлог због којег су се сви ти тенисери појавили на турниру био је племенит. Сагласан сам са тим да журке и кошаркашка утакмица можда нису били потребни, али чак и са 30 година сам волио да изађем и забавим се са пријатељима. Не оправдавам инцидент, али разумем њихово искушење", рекао је Бекер и додао:

"Сада треба да се надамо да сви заражени немају никакве озбиљније посљедице и симптоме. Убеђен сам да ће се сви они, баш као и тенис ускоро опоравити". 

(Спортклуб) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тооо људин

27.06.2020 09:29

Овај цовјек зна о цему прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сладја

06.07.2020 23:21

Љубомора је цудо.криво им сто је најбољи у свему.ноле само напријед.воле те добри људи и цјене твоју доброту.

Name

Сви

27.06.2020 09:30

ови сто нападају насег Новака требају да добију тузбе И да одговарају за лази коју износе. Треба их дебело по дзепу ударити и нека се науце памети. Ноле ти си нас и најбољи си?????

ОДГОВОРИТЕ