Сузана се плаши короне, изгубила двоје блиских људи због вируса!

Водитељка Сузана Манчић (62) проговорила је о периоду изолације и коронавирусу који већ месецима уназад терорише читаву земаљску куглу.

Забава 27.06.2020 | 19:57
Сузана се плаши короне, изгубила двоје блиских људи због вируса!

Сузана мисли да је корона вирус утицао на целокупно човечанство, те да нас је сваког од нас понаособ променио из корена.

 

Она је признала да је врло опрезна и да се плаши коронавируса који је на њу оставио велики траг, јер је опаки вирус "узео" два живота њој веома блиских људи.

- Јесмо сви другачији, као да смо дотакли дно живота. Ево на пример, ја се много сигурније осећам на отвореном него унутра, не поздрављам се, не љубим се, не грлим се, нема тога уопште више. Људи се чуде, али нека буде тако неко време, јер не желим да људи мене плаше. Оставила је корона трага на свима нама, поготово на нама који смо можда изгубили неке драге људе, а ја сам их изгубила двоје - рекла је Сузана.

С обзиром на то да је Сузана у браку са Грком, Сименом Оцомокосем, она је отворено говорила и о томе како је ванредна ситуација која је на одређени период раздвојила њу и њеног драгог, утицала на љубавни живот.

- Катастрофа од љубавног живота, од брачног живота. Срећом да постоји тај видео позив, да можемо да се чујемо и видимо неколико пута на дан, да можемо да пошаљемо пољупце - открила је водитељка.

Извор: Еспресо.рс Фото: Соња Спасић

Коментари / 0

Оставите коментар