ФК Звијезда 09 најавила тужбу против ФС БиХ

Фудбалски клуб Звијезда 09 је најавио да ће тужити Фудбалски савез Босне и Херцеговине пред Судом за спортску арбитражу због одлуке да се ова екипа пресели у нижи ранг. Извршни одбор ФС БиХ је данас одлучио да нема проширења лиге и одбио је захтјеве Челика и Звијезде 09 који су у тренутку прекида такмичења били посљедње пласиране екипе.

Фудбал 30.06.2020 | 22:25
ФК Звијезда 09 најавила тужбу против ФС БиХ

За разлику од Челика, Звијезда је добила лиценцу.

Први човјек клуба Борис Станишић се огласио путем званичног Yоутубе канала.

-Остајем при ставу да је ово крајње некоректна одлука Фудбалског савеза БиХ. Када сам почео да се занимам да улажем у фудбал, мислио сам да ћу имати пуну подршку од куће која се зове Фудбалски савез БиХ. Међутим, било је још прилика гдје су они показали некоректност. Ја сам флексибилан човјек па сам мислио да сам “нови зец” који се почео бавити тим послом. Међутим, они су данас донијели коначну одлуку и избацили нас из Премијер лиге . Ми смо на крајње коректан начин покушали да их освјестимо како би преиначили одлуку, да не би дошло до чега треба да дође, а то је оно што ми нисмо жељели – да идемо на суд, на ЦАС, гдје ћемо покушати остварити своја права- најавио је Станишић.

Уз то је најавио да ће открити и лоше ствари везане за рад савеза,тед а ће продрмати кровну организацију.

-Ово ће ми дати додатну енергију и снагу да то све разоткријемо – како то све функционише и постоји. Надам се да ћемо уз све законе који су на нашој страни побиједити. У већини случајева сам излазио као побједник, даће Бог да и овај пут тако буде. Једно од мојих највећих разочарања су такозвани пријатељи из ФС БиХ. Очекивао сам било какву подршку, међутим ње уопште није било. Замолио бих јавност да она буде објективан критичар и судија у свему овом, без обзира колико ме вољели- рекао је Станишић .

(Српскаинфо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Андриц

30.06.2020 20:35

Издао га Вицо,све се зна.Обецао му ако буде гласао да се куп понисти,и да у том слуцају Борац иде у Европу,да це он средити да остану у лиги.Кад је било гласање,Вицо остао суздрзан....хахах,комедија.

ОДГОВОРИТЕ