Наталија и Сани заражени короном!

Сани Трик ФX има корону и тренутно лежи у КБЦ Звездари, а на Цовид-19 је позитивна и његова супруга Наталија, која каже, да се скоро опоравила.

Забава 04.07.2020 | 12:53
Наталија и Сани заражени короном!

"Сани је у болници, стрефио нас је овај вирус и он је лоше. Нашли су му нешто на плућима и ево већ седам дана не могу да му скину температуру. Тренутно лежи на КБЦ Звездара јер је смао тамо било места и баш смо уплашени, ово је за нас катастрофа јер он здрав човек, никад у животу није био у болници, сем због саобраћајке" рекла је Наталија.

Како каже Наталија Трик ФX она се прва разболела, а онда је вирус пренела супругу коме је током ноћи позлило и завршио је у болници.

"Прво сам се ја разболела, али мене сада пролази, седам дана смо чекали резултате и ја сам добила да сам позитивна, а ево он лежи у болници и још није добио своје. Ја сам била прво лоше и кад ме је ухватило мислила сам да је грип кад сам видела после трецег дана да и даље имама темепературу отишла сам да се тестирам. Зато кад је и он добио темепературу знали смо да сигурно и он има корону. Баш смо се истраумирали, током ноћи му је позлило и хитно су га примили. Одједном је почео да кашље и кад смо тамо отишли у болницу нашли су му нешто на плућима."

Извор: Курир.рс/ Блиц Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брз

04.07.2020 12:02

Опоравак,и пуно среце.

ОДГОВОРИТЕ