Ево како изгледа позориште у доба короне

Интрига, кабаре, џез, мистични костими, еротика... све је стало у провокативну интерактивну представу "Игра ума", која је прексиноћ премијерно изведена у кући на београдској адреси Ђорђа Вајферта 5.

Забава 04.07.2020 | 13:39
Ево како изгледа позориште у доба короне

"Игра ума" је прича о најозлоглашенијем серијском убици у историји Џеку Трбосеку у којој се публика заједно с глумцима кретала кроз собе на три нивоа у визуелном сведочењу о агресивној и бруталној природи овог човека болесног ума. 

Уз пиће добродошлице и звуке џез бенда само 15 срећних власника позивница за премијеру уронило је у позориште какво годинама недостаје Београду. "Игра ума" је практично пионирски подухват групе ентузијаста који желе својим деловањем да оплемене позоришну сцену у Београду. Екипу представе предводи тим америчко-српских сценариста који чине Џордан Паркс и Јован Ристић, који су осим рада на сценарију и режирали представу.

Еротични и мистични амбијент оживели су интернационални глумци и плесачи из Француске, Калифорније, Хрватске, Босне и Херцеговине и Србије - Урош Петронијевић, Ђорђе Гргур, Гала Жалипур, Џули ле Реј, Александра Коларов, Хана Јапунџић, Јоана Кнежевић, Катарина Бућић, Катарина Орландић, Лука Миљковић, Ђорђе Галић, Марија Новаковић, Марија Станковић, Никола Павловић и Владимир Чубрило.

(Курир.рс/ Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар