Жива Барбика из Мађарске тражи новог мужа!

Барбара Сипос Луна (22) из Будимпеште привлачи пажњу где год да се окрене и то због тога што изгледа као права правцата Барбика.

Занимљивости 06.07.2020 | 20:12
Жива Барбика из Мађарске тражи новог мужа!

Напумпана плавуша из Мађарске у свој изглед је уложила више од 85.000 евра, а све операције финансирао је њен бивши супруг.

Барбара сада покушава да заради као веб-модел јер не може да пронађе нормалан посао. Како каже, где год почне да ради, мушкарци је непрекидно салећу. Тврди да је радила и као рецепционар у једном објекту, али да је морала да да отказ јер су мушкарци просто лудели за њом, иако се никад није провокативно облачила.

Млада Мађарица необичног изглед каже да је барбике обожавала од малена и да се непрестано играла са овим луткама, те да је одувек сањала да ће кад порасте изгледати као једна од њих. Већ са 17 година се подвргла првој операцији, а потом је под нож отишла још девет пута.

За себе каже да никад није била ружна, али да једноставно није била задовољна својим изгледом.

Свог, сад већ бившег супруга, упознала је док је радила на рецепцији, а њему се толико допао изглед Барбике да је наставио да финансира њене операције. Неколико пута је увећавала груди, мењала је облик вилице, чела, пумпала је усне, а било је интервенција и на "интимним деловима тела".

Развела се у новембру прошле године и од тада покушава да пронађе господина правог, а тренутно нема дечка.

Нада се да је њен изглед неће омести у томе да пронађе искрену љубав и да ће пронаћи мушкарца који ће схватити да је она, упркос свом изгледу, једна сасвим нормална и обична девојка.

Извор: Телеграф.рс Фото: Профимедиа

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ММ

06.07.2020 18:30

На ста лици ПОМОЗИ БОЗЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пдп

07.07.2020 09:33

Јадница

ОДГОВОРИТЕ