Милица се моли за здравље свог менаџера који је на респиратору!

Певачица Милица Тодоровић (29) јавно се обратила и замолила све своје колеге да се моле за живот естрадног менаџера Бора Лалевића, који је тренутно у тешком стању и прикључен је на респиратор.

Забава 06.07.2020 | 19:42
Милица се моли за здравље свог менаџера који је на респиратору!

Тодоровићева је замолила своје колеге да у најтежем тренутку уз молитву пруже пуну подршку успешном естрадном менаџеру и власнику Камарад продукције.

- Драге колеге, помолимо се за нашег пријатеља Бора, да издржи и изађе из ове ситуације као победник. Тренутно је на респиратору. Наш пријатељ и менаџер Бор Лалевић - пише у њеној објави уз коју је додала тужан емотикон.

Иначе, Бор је веома познат у естрадним круговима, а менаџер је многим великим певачким звездама међу којима су Леxинтонг и Тропико бенд. Бор је, иначе, годинама био менаџер Аца Пејовића.

У његовом власништву је и продукција "Камарад", која је задужена за организацију неких од највећих и најспектакуларнијих концерата на Балкану.

Подсетимо, Милица Тодоровић је такође пре неколико дана добила резултате који су били позитивни на корона вирус, а заразила ју је њена блиска другарица и певачица Славица Ћуктераш са којом је заједно у изолацији.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар