Мајка отишла са љубавником, оставила само дијете

- Жена из Токија ухапшена је у уторак под сумњом да је трогодишњу ћерку оставила саму у кући више од недељу дана и отишла са љубавником.

Свијет 08.07.2020 | 07:24
Мајка отишла са љубавником, оставила само дијете

Девојчица је умрла од глади, саопштила је полиција.

Саки Какехаши (24) признала је злочин, навела је полиција, додајући да се верује да је она редовно запостављала и злостављала ћерку Ноу.

Пријатељ Какеши потврдио је да је она често одлазила из куће на по неколико дана или се враћала касно ноћу, а ћерку остављала без надзора.

Резултати обдукције показују да је Ноа умрла од тешке дехидрације и глади, преноси Којодо.

Сумња се да ју је мајка оставила саму осам дана почетком јуна, како би отишла у посету дечку који живи у префектури Кагошима.

Какехеши истражитељима рекла да није очекивала да ће Ноа умрети и да је веровала да је "у реду" да је остави саму у стану, у којем су живеле саме након развода 2017. године.

Она је позвала хитну помоћ када се вратила с пута 13. јуна, а Ноа је проглашена мртвом у болници.

Девојчица је имала и осип јер јој пелена очигледно није дуго мењана, а у стану је пронађена велика количина разбацаног ђубрета.

Током добровољног испитивања пре него што је ухапшена, Какехеши је рекла да се Ноа разболела неколико дана пре смрти, али да није имала новца да је одведе код лекара.

(Тањуг) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Xx

08.07.2020 05:35

Дозивотну робију у тамницу да не излази

ОДГОВОРИТЕ
Name

срна~xx

08.07.2020 06:23

Управо тако али без хране

ОДГОВОРИТЕ
Name

Меги

08.07.2020 06:59

Само јој дати добре прсуте или пеке нека се добро наједе, али без воде касније, нема боље казне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле Г

08.07.2020 08:59

И моја бивша је након развода остављала наше троје дјеце док је она ишла да шири ноге. Па те дијете зове, тата, ја сам гладан, мама није кучи, сека не зна да направи јело. Четири године тако, дјеца су ментално хладни постали откако сам ја као отац морао да иселим из заједничког стана, нисам био насилник, али јесте она. И псовала је све најгоре, и најпогрднијим именима ме називала. Кад је нашла типа који је "мушко" по њеном мишљењу, тип ухватио па тукао, онда је дошла мени да се жали. Нема срећо, тај поклопац си сама тражила и добила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

08.07.2020 13:12

Јбт, па како она направи разлику између мужа и љубавника.. кад су ови Јапанци исти.. хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако ствари стоје,

08.07.2020 18:03

Нај пре јих намлатис, па зајахас, то им одговара , само сто им је неугодно признати, моју док сам млатио ;био сам најбољи .

ОДГОВОРИТЕ