Бијељина: Ухапшен осумњичени семберски педофил?!

Полиција у Бијељини ухапсила је Милана Мирић звани Клемпо (39) из Попова због сумњи да је сексуално узнемиравао малољетне дјевојчице, незванично сазнаје портал Дешавања у Бијељини.

Република Српска 08.07.2020 | 14:24
Бијељина: Ухапшен осумњичени семберски педофил?!

Према истом извору, Мирић звани Клемпо од раније је познат бијељинској полицији.

Према писању тог портала, почетком маја ове године малољетна дјевојчица се кретала Мајевичком улицом, када ју је позвао Мирић из аутомобила који је претходно зауставио и паркирао у тој улици. 

Дјевојчица је, према тим наводима, пришла колима како би му одговорила на питање гдје се налази Аутобуска станица. Док му је објашњавала гдје је Аутобуска станица, Мирић јој је показао полни орган, питајући је - Знаш ли шта је ово?, након чега је малољетница уз врисак и побјегла.

Даље се у тексту наводи да је Милан Мирић звани Клемпо на идентичан начин још два пута у априлу мјесецу ове године зауставио још једну малољетну дјевојчицу, којој је, такође, показивао полни орган.

Наведене случајеве, како преноси портал Дешавања у Бијељини, полицији су пријавили очеви малољетних дјевојчица.

Према незваничним сазнањима тог портала, Мирић је осумњичен у још неколико случајева, али, како стоји у тексту, родитељи се плаше да пријаве овог, како су га назвали, семберског педофила.

(БН) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ми6

08.07.2020 13:18

Е сад си га Мирицу угасио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако

08.07.2020 13:20

У затвор са њим под хитно. Могу само замислити какву су трауму презивјеле дјевојцице. Таквим није мјесто на слободи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пре Свега

08.07.2020 14:39

Педофил и јос ретардирана особа. Занимљиво да вози аутомобил. Бице да је струка поново заказала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

08.07.2020 15:01

Прво ја немогу да схватим какав родитељ бих имао страх да га пријави? Недај бозе да се икад ово икоме деси али бих га као родитељ насао прије полиције и огулио од батина ма колико он ретардиран и поремецен био

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

09.07.2020 05:52

Бас је паметан! Политицари се окупљају као васке они су прве клицоносе, маску носи како се коме дигне.Нас це на крају затварати у кавезе посто це народ поцети да бјесни јер је свима пун ...свега.Срам да их буде гамад смрдљива закркали цијене маски са 0 ,30 пф на 1,8 до 2 КМ па сада удри по дзепу сиротињском.Знају ли гадови колико дуго маска мозе да се користи то је за једнократну употребу смије се користити 4 сата не дузе.Цим се надјес у неком затвореном простору и вратис се куци бацај маску прије него сто удјес у куцу јер не знас да ли су људи у маркету, банци ... били заразени.Јер не видим која је сврха носења маске ако је неко био заразен поред мене и ја додјем куци и ту маску оставим на дохват руке и сви долазе у контакт с њом.Замислите само који се ту новац врти око маски.Сију се од свега и свацега и одредјује цијене како ко стигне.Замислите само колико је потребно маски за једну 4 цлан породицу поготово гдје су људи запослени дјеца у сколи у вртицу.Да раде само за маске мјесецно а од цега да зиве? Нека се дрзава испрси и нека обезбједи бесплатне маске за градјане.Слусам данима како нам салну помоц те Кина Србији Србија нама, која црна помоц.То није помоц све је то плацено и висе него сто треба и опет наравно гулили народ.Каква помоц и п ... материна, ако је неко помогао онда не треба да наплацује, маму вам покварену.Дјецу су претворили у ретарде са овом ј...... сколом, нека је укину који це нам к.... свакако су родитељи сваки дан уцили дјецу за пола сата колико је трајао цас а и краце дјеца јадна нису ниста науцила.Наставници серу 30 мин и добију плату а ми родитељи по цитав дан и поред свих обавеза морамо да помаземо и уцимо дјецу.Они примају плате а ми за дзабе уцимо и кидамо се.Укините сколе брате.И када их заврсе на овакав нацин сколовања то це да буде највеци промасај неце бити способни низаста, а да не прицам о запослењу.Мада у данасње вријеме букве постају битни људи на позицијама, сто веци дуд и буква то боље.Све нем је отисло у .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ад

09.07.2020 06:31

Сања,,,,,, Ако немас посла потрази. О цему ти писес. Изгледа да си пукла. Корона те избацила из путање. Много такви је код нас у политици и на руководецим мјестима.

Name

ЈОВО ИЗ ПОПОВА

13.07.2020 11:02

Е, САД ЋЕ СЕ САЗНАТИ КО ЈЕ ЗАПАЛИО ДЈЕЧИЈУ АМБАСАДУ У МЕЂАШИМА. КЛЕМПО, ДОШАО ТИ ЈЕ КРАЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицмил

24.08.2020 13:15

Желим му лијеп провод у Фочи, ретардирана особа...

ОДГОВОРИТЕ