Бака Прасе због афере са малолетницама губи спонзоре!

Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, због оптужби да је спопадао малолетницу за сексуални однос и блудне радње остао је без спонзорских уговора, од којих је месечно у просеку зарађивао чак 40.000 евра

Забава 09.07.2020 | 15:22
Бака Прасе због афере са малолетницама губи спонзоре!

Јутјубер је сам признао да су сарадњу с њим раскинуле три велике компаније од којих је добијао велики новац да рекламира њихове производе, у питању су мобилни телефони, лаптопови, рачунари и сокови. Све то десило се ових дана, у скандалу који је настао када су у јавност процуриле преписке Бака Прасета с неколико малолетних девојчица, од којих је једна имала секс с њим у његовом стану. Компаније које су сарађивале с јутјубером желе да се ограде од ове афере, те су сви у неколико дана раскинули уговоре.

Бака је најавио тужбу против девојке која је његову преписку с малолетницама објавила на друштвеним мрежама. - Поднећу приватну тужбу зато што ми је ова девојка нанела материјалну и нематеријалну штету. Материјална је та што ми сад спонзори масовно отказују сарадњу, а нематеријална што ми је повредила углед и што сад преживљавам стрес - рекао је између осталог Бака Прасе, објашњавајући својим пратиоцима како ће он све доказати на суду. Најавио је и кривични поступак.

Илић је, иначе, и сам пре два дана признао како је позвао тинејџерку да дође у његов стан да имају секс, правдајући се да није знао колико она заправо има година. Наводно, она му је пре доласка рекла да је 2002. годиште, а њена другарица 2003, али се касније испоставило да су млађе за по две године.

- Купамо се, блејимо, ја сам убеђен да је она 2002. годиште. Ја је одведем горе, имамо секс, завршим, и то је то. Ова друга је била у базену. Оне су ме смарале да се сликамо, ја нисам желео. Блејали смо приватно, желео сам мало приватности. Не желим да говорим са киме спавам - изјавио је Богдан. Он је такође у последњем обраћању рекао да су девојке које су с њим те вечери биле у стану "на кеца желеле да спавају с њим јер је популаран". Бранио се тиме да је "мушко" и да је, како је рекао, "логично да ће спавати с девојком уколико она то жели".

- Спавам с девојкама од 18 до 38 јер ми се може. Мушко сам, желим сад да се иживим, па кад нађем праву, да се смирим. Нећу да се правдам због тога што уживам - изјавио је он.

Осим тога што убудуће неће зарађивати од спонзорстава 40.000 евра месечно, Бака Прасе добијаће и мање новца од Јутјуба за рекламе. До сада је тај износ био око 3.500 евра, али због смањења обима маркетинга услед пандемије коронавируса на друштвеним мрежама, процењује се да сви јутјубери добијају тек трећину пара, дакле, у његовом случају око 1.150 евра. Илић јуче није одговорио на нашу поруку.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен/схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар