Мики Мећава се огласио из болнице: Сав сам избоден ово убија!

Мики Мећава је већ дуже од недељу дана је на болничком лечењу од коронавируса.

Забава 10.07.2020 | 21:17
Мики Мећава се огласио из болнице: Сав сам избоден ово убија!

Стање му се коначно стабилизовало, те се Мећава путем видео-снимка огласио из болнице и проговорио о свом тренутном здравственом стању.

"Да ми је неко причао, не бих веровао да ћу и ја то да закачим, али богами, закачио сам. Ето, данас ми је десети дан како сам у болници и јуче ми је тек било мало боље, иначе невероватно како је то страшно. Сав сам избоден, прободен, шта да вам причам... Чувајте се, људи, ово уопште није наивна ствар, много је зај*бано. Чувајте се, пазите се, ово тек сад долази. Ненормална је гужва, људи чекају" започео је Мећава, који је потом наставио:

"Нисам могао да померим руке, да причам, да једем... Сањао сам, такве кошмаре у животу нисам доживео као ово. Ово убија! Сам сам у соби, али овде око мене, што сам видео троје-четворо људи, отишли су на респираторе. Много смо се опустили, много... Још није то да се осећам потпуно добро, али како је било, ово је сада нешто феноменално. Замислите, осам дана нисам у WЦ ишао – ово сада све причам јер није поента да кукам, ја ово преживљавам, али немојте ви. Сада је толико опасна ствар да више не знамо ко има, ко носи клицу. Обратите пажњу на те ствари, јер ово уопште није наивно и ово ће трајати. Гледао сам људе који су се за десет минута преокренули и било је страшно. Уплашио сам се, морам да будем искрен, а с друге стране био сам срећан јер никог нисам заразио што се тиче мојих најближих и оних у мом окружењу."

Певач је такође још једном искористио прилику да апелује на целокупну јавност и изрази дивљење према лекарима, који се од почетка пандемије јуначки боре с короном и чине немогуће за своје пацијенте.

"Овим људима, не какав орден, какви бакрачи... Овде има сестара које су већ прележале корону, које су једва прегурале и ево, дан данас раде... Знате шта? Док се ми шеткамо, као што сам се ја шеткао, оне овде раде и не знам да ли некоме треба да буде јасно да треба да се придржавамо свега сами због себе, због наших најближих... Сада већ има сваког ко је закачио."

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Брз

10.07.2020 19:54

Опоравак Мецава.Али могао си ту капурину скинути макар у болници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

11.07.2020 07:36

Не бих знао ко је овај али овако не изгледа човјек којег је десет дана "мљела" корона.

ОДГОВОРИТЕ