Најбољи тенисер свијета посјетио височке пирамиде

Најбољи српски тенисер свијета Новак Ђоковић са породицом боравио је данас у Високом, гдје је посјетио височке пирамиде.

Тенис 13.07.2020 | 23:15
Најбољи тенисер свијета посјетио височке пирамиде

Како преноси портал Високо.ба, Ђоковић је у угодном разговору са Семиром Османагићем, оснивачем Фондације “Археолошки парк: Босанска пирамида сунца”, сазнао све детаље у вези са височком долином пирамида, као и са свим активностима које се предузимају на овој занимљивој туристичкој локацији.

Иначе, Ђоковић је током дана стигао на сарајевски аеродром, након чега се смјестио у један од хотела на Требевићу. Како су појаснили организатори његове посјете, он ће у Босни и Херцеговини боравити наредна два дана, а након што је раније изразио жељу да посјети главни град наше земље, али и друге занимљиве локације.

(БН Фото: Високо.цо.ба)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ацо

13.07.2020 21:31

Ја мислио он на Јахорини вец поцео градит комплексе хотела на поклоњеној земљи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ацо

13.07.2020 23:32

Одсјео је у хотелу Пино на Требевићу у Федерацији, неце на Јахорину јер је преварен, поклонили му земљу да би је продали на крају а њему би да дају земљу гдје не може ни колибу да направи, а хтио је да гради апартманско насеље. СНСД и начелник Пала Југовић отјераше Нолета и он из револта заобилази РС и ужива у Федерацији. Ово су пренијели сви медији па нека сви виде ста Додик ради од нас . Ноле це у Федерацији да гради и инвестира. Јахорина је мјесто гдје се перу паре а од инвестиција ниста не види, пут до Јахорине као из хорор филмова. Срамота је да нам је славни Дјоковиц окренуо ледја јер је понижен од стране РС и СНСД секте. На срамоту свих нас. У Федерацији га доцекали као Бога. Ето како губимо углед и инвеститоре и тјерамо србе од нас срба.

Name

Источно Сарајево

14.07.2020 20:00

Комплекс ће бити али на Бјелашници.

Name

Скептик

13.07.2020 22:04

Ј а ово ништа не разумијем. Јел има нешто у вези Нолета што не знамо, нешто што се јавно не саопштава?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емир

14.07.2020 03:23

Ноле је људина ?

ОДГОВОРИТЕ